Închide meniul
Foto

„Ne-am dus cu Rolls Royce-ul să o luăm!” Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România, în timp ce mama ei căra mâncare în pungi de rafie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 16:54

„Ne-am dus cu Rolls Royce-ul să o luăm!” Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România, în timp ce mama ei căra mâncare în pungi de rafie

Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician

Vica Blochina / Instagram

În tinerețe, Vica Blochina a fost dansatoare în clubul Melody. Era înconjurată de oameni bogați care îi făceau toate poftele. Numai că, indiferent de luxul în care trăia, mama ei se asigura mereu că Vica are ce să mănânce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luxul uluitor în care trăia cea mai cunoscută amantă din România

Fosta dansatoare a povestit că mama ei a bătea drumuri lungi cu trenul ca să-i aducă mâncare. Femeia căra alimentele în pungi de rafie, în timp ce Vica se plimba zi de zi cu Rolls Royce-uri.

„A venit mama din Lituania, cu genţi de rafie, din alea ca la ţară, a venit cu mâncare, a crezut că nu am. Ne-am dus cu Rolls Royce-ul la Gara de Nord să o luăm pe mama. Mama a coborât cu genţi de rafie, s-a urcat în Rolls cu pungile de rafie”, a povestit Vica Blochina, la Fiță cu Adiță.

Orginară din Lituania, Vica Blochina a fost balerină înainte să ajungă celebră. Ea a devenit cunoscută pentru că a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, care era însurat.

Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina. Blochina are un copil cu Pițurcă, pe Edan, în vârstă de 14 ani. Fostul fotbalist nu a vrut însă să-și recunoască copilul multă vreme.

Reclamă
Citește și:

Vica Blochina, întâlniri secrete cu Gigi Becali

Clubul Melody era un loc vizitat frecvent de Gigi Becali, dar și de oameni politici, iar Vica Blochina era atracția principală. Vedeta a dezvăluit că patronul lui FCSB nu-și găsea niciodată un loc în față ca să-i privească dansurile îndeaproape.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a spus Vica Blochina, la Fiță cu Adiță.

După despărțirea definitivă de Victor Pițurcă, Vica Blochina a rămas singură. Recent, ea și-a făcut cadou o vacanță de vis , timp de o lună, în Thailanda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și