Închide meniul
Foto

„Ne-am iubit fără să ne înţelegem!” Tânăra de o frumuseţe orbitoare care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, mesaj profund

Publicat: 6 februarie 2023, 19:25

Tânăra de o frumuseţe orbitoare care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf a postat un mesaj profund pe reţelele de socializare. Florentina Raiciu a postat un mesaj din „Scrisori pe noptieră”, de Ion Luca Caragiale.

Reclamă
„Ne-am iubit fără să ne înţelegem!” Tânăra de o frumuseţe orbitoare care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, mesaj profund

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o relaţie cu Florentina Raiciu

Instagram Florentina Raiciu

Despre Florentina Raiciu s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf. Informaţia nu a fost confirmată de niciuna dintre părţi, deşi zvonurile au tot circulat.

Reclamă

Tânăra de o frumuseţe orbitoare care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, mesaj profund

Întâi, ne-am înţeles fără să ne iubim. Apoi, ne-am iubit fără să ne înţelegem. Şi tocmai târziu spre bătrâneţe, după atâtea lupte. Am ajuns, dar biruiţi, să ne-nţelegem fiindcă ne iubim. Şi să ne iubim fiindcă ne-nţelegem. Şi sper că şi tu gândeşti, ca şi mine, că întâlnirea, apropierea şi prietenia noastră a fost o favoare„, este mesajul postat de Florentina Raiciu.

Reclamă

Tânăra care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă. Bărbaţii au luat-o cu asalt

Tânăra care ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, apariţie incredibilă. Florentina Raiciu, nume ce a fost pronunţat şi de Anamaria Prodan în momentul în care a vorbit despre relaţiile extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o apariţie care i-a făcut pe fani să o asalteze cu îndemnuri.

Florentina Raiciu a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare cu o faţă serioasă. Mai mulţi fani au sfătuit-o să zâmbească mai mult, pentru a-şi pune în evidenţă calităţile.

Zâmbeşte! E gratis!„, i-a transmis un fan fostului model Playboy. Chiar şi aşa, frumoasa Florentina a primit şi complimente. „Eşti minunată!” sau „Un chip angelic„, i-au transmis şi alţi fani. Cele mai multe comentarii au venit, aşa cum era de aşteptat, din partea bărbaţilor.

Florentina Raiciu are mesaje misterioase pe reţelele de socializare

Florentina Raiciu, superba blondă în vârstă de 33 de ani, obişnuieşte să posteze mesaje pe rețelele sociale, în care face haz de necaz de relațiile amoroase.

„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.

Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la story.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea