Închide meniul

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă: „CSA nu o să mai poată să folosească marca Steaua! E înşelăciune, Talpan a semnat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 12:23

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă: „CSA nu o să mai poată să folosească marca Steaua! E înşelăciune, Talpan a semnat!

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă. Patronul de la FCSB a anunţat că CSA ar urma să nu mai poată folosi numele Steaua. Becali a ameninţat şi cu plângeri penale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure şi e convins că în viitor cei de la CSA Steaua ar urma să nu mai poată folosi marca Steaua.

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

„O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM. După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Reclamă

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune. Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Florin Talpan susţine că FCSB nu este continuatoarea Steleiâ

Talpan i-a anunţat pe fanii lui CSA că, după „ani de muncă asiduă” este pe punctul de a dovedi că „FCSB nu este continuatoarea echipei de fotbal Steaua București”. Juristul lui CSA Steaua a avut o reacţie pe reţelele sociale. A transmis un mesaj extrem de lung prin care a anunţat că i-a dat lovitura decisivă FCSB-ului.

Reclamă

A fost un dosar foarte greu cu mii de pagini de studiat si de analizat cu mare atentie, de formulat apărări, de depus probatorii! Ani de muncă asiduă doar pentru DREPTATE! FCSB NU ESTE CONTINUATOAREA STEAUA BUCUREȘTI!

Prin sentinţa nr. 1034 A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul nr. 48951/3/2017 s-a constatat și s-a stabilit că palmaresul echipei de fotbal al Clubului Sportiv al Armatei “Steaua Bucureşti” din anul 1947 şi până în anul 1998 aparţine Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti”.

Instanța de apel a analizat susținerile părților, a lămurit situația de fapt și a stabilit drepturile părților, pronunțându-se, atât pentru cererea reclamantei, cât și pentru cea a pârâtei FCSB asupra entității juridice căreia îi revine palmaresul aferent perioadei 1947-1998.

Reclamă

Prin Decizia nr. 513/2023, ICCJ a casat parțial hotărârea recurată în sensul că a trimis spre rejudecare solicitarea FCSB pentru perioada 2003-2017.

Citez din Decizia 513/2023 a ICCJ:

“Concluzionând, pentru aceste motive se impune admiterea recursurilor și casarea deciziei și respectiv a încheierii recurate, cu trimiterea cauzei spre rejudecare aceleiași instanțe de apel, în vederea stabilirii existenței dreptului pârâtei-reclamante asupra palmaresului pentru intervalul 2003-2017.”

Astăzi,18.09.2023 în mod corect, Curtea de Apel București a pus în discuția părților și a judecat perioada 2003/2017.

Am susținut astăzi în instanță faptul că:

Competițiile la care a participat echipa FCSB în perioada 2003-2017 se cumulează într-un PALMARES al lui FCSB care a evoluat ilegal în liga 1. În perioada 2003-2017 FCSB a folosit în mod ilegal o marcă STEAUA BUCUREȘTI înregistrată cu rea credință, anulată în 2014 prin Decizia ICCJ nr. 3425 pronunțată la data de 03 decembrie 2014. În perioada 2003-2017 FCSB a folosit ilegal numele de Steaua București, creând confuzie printre suporteri si nu numai!

Prin hotărârea nr. 989A pronunțată la data de 16 decembrie 2016 FCSB a fost obligat de instanță să schimbe numele folosit abuziv și ilegal.

Reclamă

Palmaresul lui FCSB nu il contestă nici o entitate, de aceea,aceasta cerere conexă a avocaților FCSB este inadmisibilă și lipsită de interes!

Palmaresul FCSB format din toate competițiile la care FCSB a luat parte și la care a evoluat în mod ilegal în liga 1, nu este o continuare a palmaresului echipei Steaua București.

Din contră, instanțele române au dispus ca FCSB nu are dreptul să folosească numele “Steaua București” si nu are dreptul de folosință a mărcii “Steaua București” , marca inregistrata ilegal de către FCSB FIIND ANULATA pentru rea- credință!

STEAUA BUCUREȘTI ARE ECHIPA PROPRIE DE FOTBAL CARE EVOLUEAZA ÎN LIGA 2.

Am invocat în fața instanței azi, excepția inadmisibilității și a lipsei interesului FCSB în promovarea acțiunii pentru perioada 2003/2017, excepție care este pertinentă și care trebuie să fie admisă de instanță deoarece perioada 2003-2017 nu a fost solicitată prin acțiunea conexă/cererea de chemare în judecată iar dreptul pretins de FCSB nu este contestat de nimeni.

Atât timp cât nici o entitate nu le-a contestat palmaresul lor, cererea este inadmisibilă și lipsită de interes!

Sunt convins ca voi castiga acest dosar, deoarece am demonstrat indubitabil că palmaresul ne aparține iar cererea FCSB pentru perioada 2003/2017 este inadmisibilă și nefondată!

Adversarii mei când nu știu să se exprime juridic, aruncă cu dosare si ies din sala de judecata!
Soluția este să muncești și să demonstrezi prin fapte cât de bine pregatit ești !

FCSB nu are dreptul să ne poarte numele, să utilizeze marca Steaua București și nu are dreptul la palmaresul Stelei, care face parte din marca Steaua Bucuresti și din istoria noastră!

FCSB nu este continuatoarea echipei de fotbal Steaua București deoarece atat ICCJ prin Decizia nr. 3425 pronuntata la data de 03 decembrie 2014 in dosarul nr. 42805/3/2011 cat si prin Decizia ÎCCJ nr. 513 pronunțată la data de 28 martie 2023 in dosarul nr. 48951/3/2017 a constatat cu autoritate de lucru judecat că la nivelul anului 1999 nu a operat un transfer integral de patrimoniu.

Citez:
“ În stabilirea situației de fapt privind neoperarea transferului dreptului asupra palmaresului către recurenta- părâtă FCSB, în mod corect instanțele fondului au dat eficiența autorității de lucru judecat a deciziei nr. 3425/2014 a Înaltei Curți prin care s-a statuat ca la nivelul anului 1999 nu a operat un transfer integral de patrimoniu.“ Clubul Sportiv al Armatei Steaua București aparține Statului Român, așa cum aparține și marca Steaua București, precum și numele, istoria și palmaresul care sunt incluse in marcă așa cum au constatat judecătorii ICCJ.

Reiterez faptul că ÎCCJ prin Decizia nr. 513 pronunțată la data de 28 martie 2023 a constatat că palmaresul echipei de fotbal Steaua București aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti pe perioada 1947 – 1998 și că nu a fost transferat niciodata! Există o singură echipa de fotbal, Steaua București si care aparține Clubului Sportiv al Armatei!

FCSB nu are cum sa fie CONTINUATOAREA noastră.
FCSB nu a fost, nu este și nu va fi vreodată Steaua București!
Steaua suntem noi!„, a scris Florin Talpan pe reţelele sociale.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Andrea Compagno, mesaj incredibil despre viaţa din România
Liga 1 • 10:30
Andrea Compagno, şocat de viaţa din România: „Un român, dacă are 10 euro, își cumpără o mașină de 9 euro!”
Andrea Compagno a avut discurs manifest despre Gigi Becali
Liga 1 • 30 nov., 19:48
Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali: „Eu nu vreau să fur bani de la el şi să stau aici în vacanţă”
Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica
Liga 1 • 30 nov., 15:30
Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre pactul pe care l-a făcut cu Mihai Stoica: „Stăm să facem show!”
Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei
Extra • 30 nov., 14:55
FOTO
Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea nu mai ai nicio șansă”
Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali
Liga 1 • 30 nov., 13:07
„Mi-am pierdut încrederea din cauza patronului!” Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali
Ultimele știri
9:11 Răzvan Lucescu, în al nouălea cer după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League: „Doar asta pot să spun!” 9:00 Franţa şi Germania, victorii dramatice la debutul la Campionatul Mondial 2023. Angola a fost la un pas de o surpriză uriaşă 8:50 Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor: „Toţi ar trebui să sară pe mine!” 8:39 Gică Hagi şi Nadia Comăneci, mesaje de Ziua Naţională a României: „Succesele aduc fericire, succesele aduc respect” 8:37 Johan Van Heerden, Kuselo Moyake şi Sioeli Lama, mesaje emoţionante de Ziua Naţională! Ce au transmis rugbiştii naţionalei 8:13 Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor: „Suntem aproape! Nu am făcut un maraton!” 0:00 Liverpool – LASK 4-0 şi Frankfurt – PAOK 1-2. Fenerbahce, umilinţă pe terenul lui Nordsjaelland. Marseille şi Ajax, meciul serii 0:00 EXCLUSIVIonel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024: „Nu traversează o perioadă bună” 30
nov.
23:55
Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League
30
nov.
23:47
Pepe Reina a scris istorie în Europa League! Recordul stabilit de portarul spaniol
Vezi toate știrile
Trei zodii care nu au niciun filtru. Nativii care se exprimă așa cum simt, indiferent de situație

Trei zodii care nu au niciun filtru. Nativii care se exprimă așa cum simt, indiferent de situație

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche

Campionatele europene de înot în bazin scurt 2023
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE