Închide meniul
Foto

Noi dezvăluiri despre iubitul Anamariei Prodan! Cum privesc copiii impresarei noua relaţie pe care o are mama lor

Publicat: 10 decembrie 2023, 14:58

Reclamă
Noi dezvăluiri despre iubitul Anamariei Prodan! Cum privesc copiii impresarei noua relaţie pe care o are mama lor

Noi dezvăluiri despre iubitul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan / Instagram

Noi dezvăluiri despre iubitul Anamariei Prodan! Sexy-impresara a făcut ea însăşi declaraţii despre noua relaţie pe care o are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan susţine că cei 3 copii pe care îi are, fiicele Rebeca şi Sarah, şi Laurenţiu Reghecampf Jr, zis „Bebeto”, se bucură că impresara are un nou iubit.

Noi dezvăluiri despre iubitul Anamariei Prodan

Recent, Anamaria Prodan a fost distinsă cu premiul de Femeia anului 2023 şi este în culmea fericirii datorită acestui lucru.

Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ! Dimpotrivă! Ne au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului! Le mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce mi doresc mie!”, a declarat Anamaria Prodan pentru antenastars.ro.

Pentru mine este foarte important că sunt foarte departe de toată mizeria pe care am trăit-o. Copiii mei sunt foarte fericiți că am pe cineva lângă mine care a avut mare răbdare și multă încredere că voi putea trece cu capul sus peste încercările astea. M-a ajutat cu toată forța lui și m-a făcut să uit tot și să mă uit spre un viitor cu zâmbetul pe buze și m-a înălțat foarte mult și mi-a explicat că fiecare lucru în viața asta vine cu un scop și vine să te facă mai puternic”, a mai declarat impresara, pentru sursa citată.

Reclamă

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre noul iubit: „Nu este golan!” Avertimesment pentru Reghecampf: „Finalul va fi cumplit!”

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre noul iubit şi a spus că acesta este un bărbat demn şi cu multă şcoală. Mai mult, vedeta a spus că acesta este apropiat de vârstă cu ea şi că preferă să nu apară în public.

Anamaria Prodan a făcut referire şi la Laurenţiu Reghecampf, cel care a decis să divorţeze pentru a-şi oficializa relaţia cu Corina Caciuc.

Am decis și eu, și copiii mei, să rămân doar eu în prim plan. Așa trebuia să o fac de la început. Este cineva în viața mea, este normal. Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan.

Reclamă 4 / 0/3

„Bărbatul meu are foarte multă demnitate și foarte multă școală”

Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat. E de vârstă apropiată cu mine. Niciodată nu o să mai îmi iau un bărbat mai mic decât mine. Trebuie să fie cineva care să mă susțină, care să mă ajute.

Trebuie să am ce să învăț de la el. Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. Să nu îl adun mort de beat de prin cârciumi, să nu vină cu prostituate acasă, să nu primesc telefoane și poze.

De fiecare dată când mi-am expus viața, s-au întâmplat numai rele. Și poate dacă îl lăsam pe fostul soț acolo unde îi era locul și nu-l făceam `soare` și `lună` și `stele` și nu îl băgam prin reality-show-uri să devină cunoscut și să îi fac o imagine din care trăiește și astăzi, crede-mă că nu îl băga nimeni în seamă.

Poate rămânea în Liga a doua, fără liceu terminat și așa mai departe. A fost greșeala mea. Și astăzi o regret pentru că aceste fete antrenate în oraș stau și pândesc gâștele astea de bărbați care își distrug imaginea și familia. Iar finalul lor va fi întotdeauna cumplit”, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și