Închide meniul

Noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac făcute de un milionar: "Am trecut graniţa după 21 de ore"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2020, 13:26

Noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac făcute de un milionar: "Am trecut graniţa după 21 de ore"

CAPTURA VIDEO_Peste 30.000 de persoane au tranzitat vineri 16 mai 2020, punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, in primul week- end dupa ridicarea starii de urgenta ce a vizat limitarea imbolnavirilor cu noul coronavirus COVID-19. Persoanele ce asteptau indeplinirea formalitatilor si procedurilor de iesire sau de intrare in tara, au format cozi lungi, in care, jandarmi si politisti de frontiera au incercat sa impuna pastrarea distantarii socialae. CAPTURA VIDEO / MEDIAFAX FOTO

Milionarul român, care în ultimele două luni a locuit în Olanda, a făcut noi dezvăluiri din infernul de la Vama Nădlac după ce, iniţial, şi+a strigat frustarea pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am trecut graniţa după 21 de ore, dar n-am avut ce face. Important a fost că am fost cu familia şi a trecut mai repede timpul, ca să zic aşa. Din păcate, cred că doar la noi se întâmplă aceste lucruri, dar n-avem ce să facem, mergem înainte", a spus Răzvan Marin, într-o conferinţă de presă. 

Duckadam, atac la diaspora după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac

Helmut Duckadam a lansat un atac la adresa diasporei. Mii de oameni s-au îmbulzit să revină în țară și au blocat vama Nădlac, după ridicarea stării de urgență.

Eroul de la Sevilla a lucrat și el la Poliția de Frontieră timp de șapte ani, dar n-a mai văzut așa ceva niciodată. 

"Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac.

Reclamă

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși", a declarat Duckadam la Pro X.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și