Închide meniul
Foto

Nouă semne că Vladimir Putin „suferă de o boală gravă”. Verdictul experţilor după ce au analizat zâmbetele ciudate şi dificultăţile de mers

Reclamă

Publicat: 18 martie 2022, 17:06

Nouă semne că Vladimir Putin „suferă de o boală gravă”. Verdictul experţilor după ce au analizat zâmbetele ciudate şi dificultăţile de mers

Vladimir Putin a suferit pierderi uriaşe în timpul războiului din Ucraina

Hepta

Vladimir Putin a luat în acest an decizia ca Rusia să invadeze Ucraina. Este deja a 23-a zi de război şi se încearcă ajungerea la un armistiţiu pentru încetarea focului. Liderul de la Kremlin a surprins în ultimele ieşiri publice şi le-a atras atenţia experţilor care analizează limbajul corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un medic celebru a susţinut, luna trecută, că președintele Rusiei ar lua steroizi şi de aceea a devenit atât de agresiv. David Owen, fostul ministru de externe al Marii Britanii, susține că Putin ar lua pastile folosite în general de culturiști. Totuşi, ultimele veşti ar fi că ar „suferi de o boală gravă şi că este în pragul unei căderi„.

Vladimir Putin ar suferi de o boală gravă

Mai mulţi experţi au venit cu acest verdict, pentru thesun.co.uk, după ce au analizat imaginile în care Vladimir Putin pare „umflat” şi „slăbit”. Aceştia susţin că argumentele lor sunt susţinute de comportamentul avut de preşedintele Rusiei în 2022. Trecerea de la momentele în care liderul de la Kremlin călărea un cal, pe jumătate dezbrăcat, la apariţiile de acum, este una uluitoare.

Contrastul cu Vladimir Putin de acum 5 sau 10 ani – când era mult mai energic – este puternic”, a reacţionat expertul Erik Bucy, de la Universitatea Texas, pentru jurnalişitii britanici.

În curând îl vom vedea pe Putin suferind o cădere nervoasă sau fizică, în timp ce corpul său este chinuit din cauza stresului emanat de discordanta dintre realitatea sa subiectivă și cea cu care se va confrunta, în curând în, lumea reală„, a precizat şi Joseph Tecce, profesor de psihologie la Colegiul Boston, pentru The Sun.

Reclamă

Nouă semne care indică problemele cu care se confruntă Vladimir Putin

Experţii au venit cu nouă semne care ar indica fragilitatea fizică şi psihică a liderului de la Kremlin. Acestea sunt următoarele:

– COCOŞAT: în ultimele apariţii nu pare capabil să stea drept şi are o postură lăsată. „Se uită frecvent în jos şi în lateral”, a spus Bucy.
– FAŢA UMFLATĂ: potrivit aceluiaşi expert, Putin este acum „îmbătrânit, umflat, slăbit din punct de vedere fizică şi dă semne că ar fi trecut printr-o izolare sau boală fizică”
– IZOLARE: masa la care s-a întâlnit cu diverse persoane a fost anormal de mare şi ar semnifica „neliniște în a intra în contact cu o altă persoană”
– DIFICULTĂŢI DE MERS: preşedintele Rusiei a apărut, într-un video, în timp ce se chinuia să meargă şi se împiedica. O asistentă a venit cu ipoteza că ar fi vorba de un început de Parkinson sau de accident vascular
– FĂRĂ ENERGIE: Putin pare astăzi a fi „laconic şi cu energie scăzută”, a adăucat Erik Bucy
– ZÂMBETE CIUDATE: după declanşarea războiului ar fi arătat un „comportament inadecvat”, deseori făcând cu mâna şi zâmbind
– SEMNE DE DESHIDRATARE: „Lingerea frecventă a buzelor indică, de asemenea, deshidratare sau stres”, spune Bucy.
– COMPORTAMENT IRAŢIONAL: liderul de la Kremlin a tot avut, în ultima perioadă, izbucniri nervoase şi bizare
– CLIPIRI EXCESIVE: Putin ar avea o rată de clipire crescută, de 56 de ori pe minut

Ce pastile ar lua Vladimir Putin

Vladimir Putin este cunoscut pentru viaţa sportivă pe care a avut-o. În 2012 a primit centura neagră 8 Dan de la Federaţia Internaţională de Judo. A fost primul rus care a reuşit o astfel de performanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a spus Lord Owen, citat de Times Radio.

Rinat Ahmetov, atac violent la Vladimir Putin

Rinat Ahmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat au atac extrem de dur la adresa lui Vladimir Putin. Oligarhul care este considerat cel mai bogat om din Ucraina l-a numit pe Putin „criminal de război”.

Considerat de mulţi ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, Rinat Ahmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat un atac devastator după ce liderul de la Kremlin a decis să declanşeze războiul în Ucraina. Conform presei din Ucraina, omul acuzat în trecut de Volodimir Zelenski că ar fi un apropiat al lui Putin, Ahmetov a rupt orice legătură cu Rusia după ce a început războiul.

Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă„, a spus Rinat Ahmetov, conform Jaunenglish.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și