Închide meniul

Noul ”Ironman” din NHL: Keith Yandle a adunat 965 de partide fără oprire!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 26 ianuarie 2022, 16:04

Noul ”Ironman” din NHL: Keith Yandle a adunat 965 de partide fără oprire!!!

Keith are șase prezențe și la echipa națională a Statelor Unite

Foto: Profimediaimages

Keith Yandle este noul ”Ironman” din NHL, după ce a atins ”borna” de 965 de meciuri fără oprire în partida echipei sale, Philadelphia Flyers, contra celor de la New York Islanders, pe ”UBS Arena”, Elmont, NY. ”E unul dintre acele lucruri pe care nu le pot accepta că s-au petrecut”, a recunoscut jucătorul de 35 de ani. ”Am fost înconjurat de acești oameni minunați și sunt bucuros că fac parte din marea familie NHL, unde mi-am petrcut ultimii 16 ani din viață”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yandle a început titular partida pierdută cu 4-3. În momentul unui time out pe TV, a primit recunoașterea organizatorilor, în timp ce tribunele erau în picioare. Keith a depășit recordul lui Doug Jarvis, 964 de meciuri, stabilit în octombrie 1987. Interesant este faptul că Jarvis nu a lipsit niciun meci în întreaga sa carieră, între 8 octombrie 1975 și 10 octombrie 1987!!!

Are patru echipe în carieră

”Când am văzut cum toți băieții lovesc crosele de mantinelă, când am văzut fanii cum îmi strigă numele, mi-am dat seama că am făcut ceva bun în acest sport”, a spus Keith. Yandle n-a mai lipsit din 22 martie 2009, de pe vremea când evolua la Phoenix Coyotes. În cariera sa, a mai evoluat la New York Rangers, Florida Panthers, Phoenix Coyotes și Philadelphia Flyers.

Murray Murdoch a fost primul jucător din istorie care a trecut de bariera a 500 de meciuri, în sezonul 1936-1937, în timp ce suedezul Henrik Sedin este unicul european cu o astfel de performanță.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și