Închide meniul
Foto

„Nu mai sunt şanse de împăcare!” O vedetă din România, scandal cu tatăl său: „Ne zice că îl terorizăm! Răutatea e din ce în ce mai mare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2021, 19:39

„Nu mai sunt şanse de împăcare!” O vedetă din România, scandal cu tatăl său: „Ne zice că îl terorizăm! Răutatea e din ce în ce mai mare!”

Denis Drăguş şi Vanessa / Facebook

Denis Drăguş şi Vanessa / Facebook

Tatăl lui Denis Drăguş o acuză pe iubita fotbalistului pentru deteriorarea relaţiilor din familie. Chiar şi aşa, tatăl lui Denis Drăguş i-a transmis un mesaj emoţionant fiului său de ziua sa, dar a taxat-o pe iubita lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş s-a certat cu părinţi săi

La mulți ani, băiatul meu! Doamne Ajută să-ți vină mintea la cap, să fie sănătos, să nu uite totuși de unde a plecat. Știu că și acum am senzația că aș vorbi la ziduri, dar îmi fac datoria. Nu mai sunt optimist pentru împăcare pentru că văd răutatea din ce în ce mai tare la Vanessa”, a declarat Mihai Drăguș, tatăl actualului fotbalist, pentru Prosport.

Noi vrem să-l vedem, să-l iubim. Iar el ne zice că-l terorizăm. Vă spun sincer că eu la început n-am fost de acord cu relația lui cu Vanessa, știam ce trecut a avut doamna…

N-am fost de acord pentru cariera lui sportivă pentru că eu am fost sportiv și știu toate aceste lucruri. Am văzut chestiile astea, n-am trecut degeaba prin viață”, a declarat tatăl fotbalistului.

Scandal în familia lui Denis Drăguş. Acuzaţii dure la adresa internaţionalului român

Denis Drăguş, fostul atacant al Viitorului şi al echipei naţionale, este în centrul unui scandal uriaş. El este acuzat că nu şi-a invitat părinţii la botezul fiicei sale. Denis Drăguş are o relaţie cu Vanessa încă din perioada în care evolua la Viitorul. Cei doi şi-au botezat ieri fiica, pe Gloria, în vârstă de cinci luni.

Reclamă

Denis Drăguş nu şi-a chemat părinţii la botezul fiicei sale

De la eveniment au lipsit părinţii fotbalistului legitimat în Italia, la Crotone. Gestul a fost taxat printr-un mesaj dur de o verişoară a lui Drăguş. Familia acestuia o bănuieşte pe Vanessa pentru răcirea relaţiilor.

Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului?

Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a scris Bianca, într-o postare citată de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit publicaţiei citate, Drăguş a rupt relaţia cu părinţii săi de doi ani, iar aceştia nu şi-au văzut nepoata.

„Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!

P.S: Sunteți și voi părinți!”, a mai scris vreişoara lui Drăguş pe Facebook.

Recomandări
  • Denis Drăguş, scandal cu părinţii săi
  • Mesajul tatălui fotbalistul 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și