Închide meniul
Video

„Nu mi-au suportat numele”. O mare vedetă, lovită în plin. Cine este bărbatul celebru care a avut probleme din cauza propriului tată

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 11:38 / Actualizat: 18 octombrie 2021, 14:53

  • O mare vedetă, lovită în plin
  • A avut probleme din cauza propriului tată

Mihai Zmărăndescu şi-a spus povestea la AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan. Băiatul celebrului Cătălin Zmărăndescu a cochetat cu mai multe sporturi. A făcut fotbal, lupte, iar acum e vedetă pe Youtube, acolo unde urmează să lanseze şi un podcast. Totuşi, nu mereu a avut parte numai de reuşite. Zmărăndescu Junior a dezvăluit prin ce probleme a trecut la începuturile carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a avut probleme în carieră

Mihai Zmărăndescu a avut mari probleme de fiecare dată când s-a aflat că este băiatul celebrului luptător şi fost bodyguard al lui Gigi Becali. Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a avut probleme din cauza numelui pe care îl poartă. „Numele m-a tras în jos. Mereu am avut uși închise din cauza oamenilor care nu mi-au suportat numele”, a dezvăluit Zmărăndescu Jr. la AS.RO LIVE.

Dar asta nu e tot. Chiar dacă a avut de suferit de pe urma numelui pe care îl poartă, Mihai Zmărăndescu şi-a făcut un nume în box şi în lupte, iar acum încearcă să fie numărul 1 şi în Youtube. A colaborat cu celebrul Dorian Popa şi nu vrea să se oprească aici. Umează ca pe canalul său de Youtube să-şi lanseze un podcast cu care vrea să ajungă numărul 1 în online.

Reclamă

Noi probleme pentru Mihai Zmărăndescu

Mai mult, Mihai Zmărăndescu a dezvăluit prin ce probleme trece în acest moment. Zmărăndescu Jr. a spus la AS.RO LIVE că a rămas fără carnet de conducere. „Mi-au luat permisul. Trebuie să-l recuperez vineri. N-am acordat trecere, nu e nimic horror. În trei ani de pemis n-am mai făcut nimic altceva”, a dezvăluit băiatul lui Cătălin Zmărăndescu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo