Închide meniul

Numai Ion Ţiriac putea face asta cu o maşină de lux de 1.3 milioane de euro. Anunţul incredibil

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:37

Reclamă
Numai Ion Ţiriac putea face asta cu o maşină de lux de 1.3 milioane de euro. Anunţul incredibil

Cum l-a putut numi pe Ion Ţiriac miliardarul de 78 de ani care s-a căsătorit cu o româncă mai tânără cu 46 de ani decât el

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Hepta

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai importanţi oameni din România, atunci când vine vorba de averea pe care fostul tenismen o are, dar şi de celebritatea cu care se poate lăuda, chiar şi în afara hotarelor noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii de la The Sun au dezvăluit un episod care spune totul despre imaginea pe care Ion Ţiriac o are şi în străinătate, acolo unde a primit o rugăminte inedită din Germania.

Decizia care arată că Ion Ţiriac este uriaş! Anunţul făcut despre miliardarul român a uimit pe toată lumea

Muzeul BMW din Munchen a împrumutat de la magnatul român o maşină în valoare de 1.3 milioane de euro, pentru a se laăuda la propria expoziţie. Este vorba de un Rolls-Royce din colecţia de sute de maşini de lux a fostului campion.

„Muzeul BMW chiar a împrumutat una dintre maşinile lui Ţiriac, în valoare de 1.3 milioane de euro, pentru a o folosi la expoziţia de la Munchen”, au notat englezii de la The Sun, care au dezvăluit că Ţiriac are în propriul muzeu maşini care le-au aparţinut unor mari vedete, precum Elton John, Sammy Davis Jr sau Bernie Ecclestone.

Englezii au punctat şi faptul că Ion Ţiriac are, la rândul lui, o expoziţie cu nu mai puţin de 500 de maşini de lux, incluzându-le şi pe cele de epocă, unele care au fost fabricate chiar şi înainte de 1900.

Reclamă

Cadoul uriaş, extrem de valoros, primit de Ion Ţiriac

La finalul lunii octombrie, Ţiriac a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Cadoul uriaş, extrem de valoros, primit de Ion Ţiriac este un monopost de Formula 1. Ţiriac a primit monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing de la fiul regretatului Dietrich Mateschitz, Mark.

Ion Ţiriac a prezentat oficial, vineri, în cadrul unui eveniment, monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing, prima maşină de Formula 1 care va fi expusă începând de sâmbătă la salonul Ţiriac Collection din Otopeni, potrivit agerpres.ro.

Monopostul prezentat la Ţiriac Collection este Oracle Red Bull Racing RB6 cu numărul şasiului #13, dotat cu o caroserie actualizată sezonului 2016-2017. RB6 a fost conceput şi dezvoltat sub conducerea celebrului designer Adrian Newey şi pilotat de Sebastian Vettel şi Mark Webber.

Reclamă 4 / 0/3

Monopostul RB6 a adus în 2010 echipei Oracle Red Bull Racing primul titlu de mondial la constructori şi primul titlu din carieră pilotului german Sebastian Vettel. Bolidul, dotat cu un motor în 8 cilindri, poate angrena în cursele de F1 până la 750 CP, dispunând de o capacitate de 2.400 cmc şi dezvoltând 18.000 rpm. Monopostul RB6 a urcat de 20 de ori pe podium, a obţinut 9 victorii şi a adunat în total 498 de puncte plecând de 15 ori din pole position.

“Acest cadou mi-a venit din cer, pentru că am încercat de foarte mult timp să pun mâna pe un monopost de Formula 1… şi până acum a fost extrem de greu să reuşesc. Pe domnul Mateschitz (n.r. – Dietrich Mateschitz), făuritorul Red Bull, l-am cunoscut în urmă cu cel puţin 50 de ani. El a plecat de lângă noi acum 11 luni. L-am cunoscut pe fiul dumnealui (n.r. – Mark Mateschitz, actualul proprietar al Red Bull) înainte să se nască, personal îl cunosc destul de puţin… dar el e vânător şi face parte din cercul austriecilor de vânători care fac parte din cercul meu”, a spus Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și