Închide meniul

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac: „E singurul lucru pe care îl regret!”

Publicat: 18 august 2022, 9:31

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac: „E singurul lucru pe care îl regret!

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri rare despre sora sa mai mică

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, însă are şi un mare regret. Miliardarul român şi-ar fi dorit mai mulţi copii, dar şi să aibă o familie.

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă. Mariajul a durat doar 2 ani. Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg. şi pe Ioana şi Karin, din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Reclamă

Chiar şi aşa, miliardarul român şi-ar fi dorit să aibă mai mulţi copii.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac

Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Reclamă

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, dezvăluia Ion Ţiriac în trecut, conform ziare.com.

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase

Anunţul despre când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul a fost făcut chiar de miliardarul român. S-a întâmplat chiar în adolescenţa acestuia, el fiind ajutat la acel moment de Ion Maurer.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac este cel care a povestit cum a fost la un pas să rateze o deplasare la Moscova, când deja era o vedetă a tenisului, sport de care se apucase la 15 ani.

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni? Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?!

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, a declarat Ion Ţiriac, cu ceva timp în urmă.

Ion Țiriac, poveste fabuloasă din tinerețe

Ion Țiriac a făcut publică o poveste fabuloasă din tinerețe, de la începutul carierei sale de jucător de tenis. Miliardarul român a dezvăluit că, la un moment dat, a venit la antrenament direct de la discotecă, conducând o motocicletă.

Țiriac a avut o carieră impresionantă în tenis, reușind să devină campion la dublu la Roland Garros, în 1970.

Ion Țiriac a dezvăluit că, într-o dimineață de iarnă grea, a venit la sală direct de la discotecă, pe motocicletă:

Reclamă

„Ne-a prins pe la 4:30 dimineaţa pe motocicletă, cu zăpadă atât (n.r. – mare), cu sacii în spate. Veneam de la discotecă.

De la 5 la 6, îl plăteam pe ăla (n.r. – pe paznicul sălii) cu ţigări să ne lase şi pe noi să dăm o oră pe parchetul ăla. Fileu nu aveam. Pusesem o sfoară.”, a povestit Ion Țiriac, pentru Antena Sport.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”