Închide meniul
Foto

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie: „Tati, la mulţi ani!”

Reclamă

Publicat: 6 august 2023, 12:18

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie: „Tati, la mulţi ani!”

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare

"Spaima litoralului", chef într-o locaţie de lux de ziua fiicei sale

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare. Cel supranumit „Spaima litoralului” nu s-a uitat la bani, ca de fiecare dată când e vorba de fiica lui, Miruna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur a organizat petrecerea pe litoral, într-o locaţie de lux. Fiica lui Nuredin Beinur, Miruna, e studentă la Medicină.

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie

Hai, tati. Tati, la mulţi ani!”, spunea Nuredin Beinur în timp ce roabele de şampanie soseau, pentru ziua fiicei sale.

Ca în fiecare an, Nuredin Beinur a pregătit ceva cu totul special pentru ziua de naştere a Mirunei. Omul de afaceri îi face toate poftele fiicei sale, care se pregăteşte să fie medic.

Miruna l-a însoţit anul trecut şi la Campionatul Mondial de fotbal, care a avut loc în Qatar.

Reclamă

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, a fost implicat, recent, într-un scandal violent în Capitală, chiar la un restaurant deţinut de Gino Iorgulescu.

Nuredin Beinur a sărit să îl bată pe un bărbat, fiind deranjat de anumite afirmaţii ale acestuia. Potrivit cancan.ro, totul a plecat de la soţia celui cu care Nuredin Beinur a intrat în conflict. Femeia s-a aşezat la masa unde se aflau Nuredin Beinur şi soţia lui.

Sursa citată notează că soţul femeii a devenit gelos, iar „Spaima litoralului” a încercat să îi explice că nu era cazul, mai ales că soţia lui Nuredin Beinur se afla şi ea la masă. Nuredin Beinur şi bărbatul cu care „Spaima litoralului” a intrat în conflict se cunoşteau şi, între timp, s-au împăcat.

Reclamă 4 / 0/3

Nuredin Beinur, implicat în fotbal

„Spaima litoralului” este unchiul lui Denis Alibec. Omul de afaceri este, de altfel, prieten bun cu Adrian Mutu. Nu numai relaţiile apropiate cu cei din lumea fotbalului îl leagă pe Nuredin Beinur de „sportul-rege”.

Beinur a şi investit în fotbal, la clubul Unirea Constanţa, patronat, la un moment dat, de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Declaraţiile lui Gigi Becali, că „cineva” trebuie să recupereze o anumită sumă de la Unirea Constanţa, referindu-se la Nuredin Beinur, l-au deranjat foarte tare pe cel supranumit „Spaima litoralului”. Beinur susţine că el şi Gigi Becali au fost prieteni în trecut.

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, declara Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Îl cunosc, bineînțeles, dar refuz să-i mai pronunț numele. Nu știu ce vrea să facă, am văzut că a declarat într-un interviu că a fost biruit și cred că știu la ce se referă, dar nu e cazul să vorbesc eu. Probabil i-a ajuns cu fotbalul, preferă să-și vadă mai mult de familie, copii, nepoți. El e un învingător în felul lui, tot timpul și-a dorit să fie sus, dar se întâmplă uneori să mai dai și cu capul de ciment”, a mai declarat Nuredin Beinur pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și