Închide meniul
Foto

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Reclamă

Publicat: 28 iulie 2023, 12:41 / Actualizat: 30 iulie 2023, 16:20

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

"Spaima litoralului", scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Nuredin Beinur / Facebook

Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, a fost implicat într-un scandal violent în Capitală, chiar la un restaurant deţinut de Gino Iorgulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuredin Beinur a sărit să îl bată pe un bărbat, informează cancan.ro, fiind deranjat de anumite afirmaţii ale acestuia.

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Potrivit sursei citate, numai intervenţia amicilor lui Nuredin Beinur a făcut ca acesta să nu îl lovească pe bărbat.

După ce ar fi părăsit iniţial localul din Herăstrău deţinut de Gino Iorgulescu, bărbatul atacat de „Spaima litoralului” ar fi dorit să se întoarcă şi să se îndrepte spre Nuredin Beinur. Numai că amicii lui l-au ţinut, la fel cum au făcut şi aceia ai lui Nuredin Beinur şi o confruntare fizică între cei doi nu a mai avut, astfel, loc.

În cele din urmă, bărbatul pe care Nuredin Beinur a vrut să îl lovească a părăsit localul.

Reclamă

Nuredin Beinur, personaj cunoscut în lumea interlopă şi în showbiz

Nuredin Beinur, supranumit „Spaima litoralului”, este cunoscut atât în lumea interlopă, cât şi în showbiz. Nuredin Beinur era apropiat în trecut de Adrian Mutu, iar recent s-a pozat cu atacantul Farului, Denis Alibec.

Beinur este prieten cu multe persoane din showbiz, printre care şi Anamaria Prodan, cu care s-a pozat recent.

Fost boxer, Nuredin Beinur este un om de afaceri controversat. Anul trecut el a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile cu cauciuc, într-un restaurant din sectorul 1 din Capitală.

Reclamă 4 / 0/3

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali: „M-am simţit jignit”! Nuredin Beinur a făcut dezvăluiri despre relaţia cu patronul FCSB

„Spaima litoralului” i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Nuredin Beinur este supărat pe milionarul din Pipera fiindcă acesta l-a numit „cineva”.

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, declara Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Nuredin Beinur a spus că a fost prieten cu Gigi Becali. Supărarea celui supranumit „Spaima litoralului” provine de la o declaraţie a lui Gigi Becali.

Îl cunosc, bineînțeles, dar refuz să-i mai pronunț numele. Nu știu ce vrea să facă, am văzut că a declarat într-un interviu că a fost biruit și cred că știu la ce se referă, dar nu e cazul să vorbesc eu. Probabil i-a ajuns cu fotbalul, preferă să-și vadă mai mult de familie, copii, nepoți. El e un învingător în felul lui, tot timpul și-a dorit să fie sus, dar se întâmplă uneori să mai dai și cu capul de ciment”, a mai declarat Nuredin Beinur pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și