Închide meniul
Foto

O nouă lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf! Ce a păţit soţul Anamariei Prodan. Antrenorul a făcut totul public

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 15:24

O nouă lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf! Ce a păţit soţul Anamariei Prodan. Antrenorul a făcut totul public

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf. Totul se întâmplă în contextul scandalului divorţului de Anamaria Prodan. Antrenorul nu s-a mai abţinut şi s-a decis să facă totul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf

Ghinioanele se ţin scai de Laurențiu Reghecampf. După divorțul de Anamaria Prodan și eşecul din campioant în faţa Farului, antrenorul are probleme şi pe social media. Foarte activ pe contul său personal de Instagram, Reghecampf a descoperit două conturi fake cu numele său. A decis să ia poziţie.

Antrenorul se confruntă cu problema furtului de identitate şi s-a hotărât să ia măsuri. A postat pe Instastory două imagini cu două conturi false cu numele său. Mai mult, a scris în dreptul imaginilor „Cont fake”.

Cei care au făcut acest lucru o pot păţi grav. Instanţa a decis la începutul acestui an că deschiderea unui cont pe rețelele de socializare folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acordul ei, este o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea. Furtul de identitate de pe site-urile de socializare se pedepsește cu 1 până la 5 ani de închisoare.

Laurenţiu Reghecampf divorţează de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan după 15 ani de relaţie. Chiar antrenorul a fost cel care a depus actele de divorţ şi vrea să o termine cât mai repede. Acesta este deja implicat într-o nouă relaţie, alături de tânăra Corina. Noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf ar urma să îi dăruiască acestuia o fetiţă peste aproximativ 6 luni de zile. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună şi urmează să se căsătorească imediat după ce divorţul de Anamaria Prodan se va pronunţa definitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și