Închide meniul
Foto

„O să-l coste foarte scump”. Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului escaladează

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 noiembrie 2021, 19:15

„O să-l coste foarte scump”. Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului escaladează

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află într-un război extrem de dur. Căsătoria dintre ei s-a destrămat, iar scandalul divorţului este unul extrem de dur, fără menajamente. Antrenorul a depus deja actele de divorţ şi vrea să îşi refacă viaţa alături de tânăra Corina, care urmează să îi dăruiască o fetiţă peste aproximativ jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf

Acum, Anamaria Prodan vine cu noi dezvăluiri. Spune că trădarea lui Laurențiu Reghecampf a durut-o cumplit și nu înțelege cum soțul ei a putut să-i jure credință în biserică, iar mai apoi a dispărut fără nicio explicație. La începutul lunii iunie, cei doi și-au reînnoit jurămintele și au sărbătorit 15 ani de relație.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a spus Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Citește și:

Scandalul divorţului continuă

Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că nu prea vorbește cu soțul ei. Comunicarea lor este aproape inexistentă în această perioadă. Cei doi vorbesc prin intermediul avocaților. Vedeta spune că antrenorul ar trebui să înțeleagă că fiecare greșeală se plătește. „Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r. – vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și