Închide meniul
Foto

„Va începe să tremure”. Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf. Ce i-a pus în vedere antrenorului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 noiembrie 2021, 16:45

„Va începe să tremure”. Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf. Ce i-a pus în vedere antrenorului

Anamaria Prodan pregăteşte o mare lovitură

Colaj Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit după 15 ani de căsnicie, iar scandalul divorţului e departe de a se încheia. Agentul de fotbalişti i-a transmis un mesaj teribil antrenorului după ce acesta din urmă a fost să-şi vadă copiii chiar când Anamaria Prodan se afla în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost să-şi vadă fiul, pe micul Bebeto, apoi a postat mai multe poze de la petrecerea de Haloween. „A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici şi a dezvăluit ce discuţie a avut cu Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, i-a transmis şi un mesaj dur antrenorului. Va fi jale, a spus agentul de fotbalişti.

Citește și:

„Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf

Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori. Este o nebunie să spui presei să nu-ți mai folosească numele, este o nebunie să nu-ți mai folosească imaginea, pentru că de fapt tu asta ești: imagine! Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a încheiat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și