Închide meniul
Foto

O vedetă din România a dat ochi în ochi cu soția când era de mână cu noua iubită: „A dus-o deja în patul nostru!”

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2022, 18:31

Reclamă
O vedetă din România a dat ochi în ochi cu soția când era de mână cu noua iubită: „A dus-o deja în patul nostru!”

Daniel Onoriu a dat ochi în ochi cu soția sa, Isabela, în timp ce se afla cu noua iubită la cumpărături

Daniel Onoriu, alături de soția sa, Isabela / prosport.ro

Daniel Onoriu a dat ochi în ochi cu soția sa, Isabela, în timp ce se afla cu noua iubită la cumpărături. Cum s-a încheiat întâlnirea buclucașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Onoriu, un pilot celebru în România, divorțează de soția sa după o relație de șase ani. Nu a trecut mult și și-a găsit deja altă femeie. Doar că soarta l-a adus tot înapoi la soție, tocmai când era de mână cu noua iubită.

Daniel Onoriu a dat ochi în ochi cu soția când era cu noua iubită

Toată întâmplarea a fost povestită chiar de soția lui Onoriu, Isabela. Femeia s-a plâns că pilotul și-a dus deja noua iubită în patul unde obișnuia să se iubească cu ea.

Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat.

Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective <uite-o pe Isabela> și ea tot trăgea de el și îi zicea <hai să mergem>. Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Reclamă

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru. Am înțeles și că au făcut mâncare împreună, i-a făcut deja și cunoștință cu mama lui. Nu îmi pare rău de această situație. Eu cred că el a vrut să mă facă geloasă, dar nu i-a ieșit. Omul aruncă cu ce are în suflet: unul cu bunătate, cu răutate”, a declarat Isabela Onoriu, pentru click.ro.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă

Onoriu a fost internat în stare gravă din cauza unei hemoragii interne. A plecat în Turcia pentru o operaţie de micşorare a stomacului, însă aceasta nu a decurs conform planului, iar bărbatul a început să aibă probleme grave de sănătate.

Pe 27 ianuarie s-a trezit din comă şi, în cele din urmă, a ajuns acasă. Le-a transmis un mesaj fanilor care au donat sânge şi s-au îngrozit în toată această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte!

Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit).

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a transmis Daniel Onoriu pe contul său de Facebook.

Daniel Onoriu, accident groaznic de motocicletă

Daniel Onoriu a avut un accident groaznic de motocicletă în 2006, chiar în seara meciului Middlebrough – Steaua. Acesta a intrat în plin într-o maşină care nu i-a acordat prioritate. Nepotul cântăreţei Gabi Luncă s-a ales atunci cu coastele rupte şi stomacul perforat. A stat 9 zile în comă şi a scăpat miraculos după ce a trecut prin 20 de operaţii.

Dacă fiecare român mi-ar da un leu pentru fiecare accident, aş fi un om bogat. Acum trăiesc o viaţă nouă. Nu mi s-a întâmplat în concurs, dar am păţit-o pe stradă”, glumea Daniel, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și