Închide meniul

Prima dorință pe care a avut-o Daniel Onoriu, după cele 55 de zile în care a fost în comă: “Când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 17:33

Prima dorință pe care a avut-o Daniel Onoriu, după cele 55 de zile în care a fost în comă: “Când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face!”

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă / observatornews.ro

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a regretatei Gabi Luncă, a dezvăluit care a fost prima dorință a lui Daniel Onoriu, după ce s-a treyit după cele 55 de zile de comă. Conform fiicei regretatei Gabi Luncă, Daniel Onoriu a cerut să bea suc natural de fructe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dorință pe care a avut-o Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă

„Nu cred că și-ar mai dori altceva, acum, după ce s-a născut a treia oară. Când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face. El are ultimul cuvânt. Daniel a vrut astăzi să bea suc natural de fruncte”, a spus Rebeca Onoriu, scriu cei de la impact.ro.

Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă

Aflat la Spitalul Floreasca din Capitală, Daniel Onoriu a rostit primele cuvinte, după 55 de zile în care a stat în comă. Bărbatul a chemat asistenta medicală şi a întrebat-o de cât timp se află în spital.

A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă.

Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu, citată de cancan.ro.

Reclamă
Citește și:

Daniel Onoriu, accident groaznic de motocicletă

Daniel Onoriu a avut un accident groaznic de motocicletă în 2006, chiar în seara meciului Middlebrough – Steaua. Acesta a intrat în plin într-o maşină care nu i-a acordat prioritate. Nepotul cântăreţei Gabi Luncă s-a ales atunci cu coastele rupte şi stomacul perforat. A stat 9 zile în comă şi a scăpat miraculos după ce a trecut prin 20 de operaţii.

„Dacă fiecare român mi-ar da un leu pentru fiecare accident, aş fi un om bogat. Acum trăiesc o viaţă nouă. Nu mi s-a întâmplat în concurs, dar am păţit-o pe stradă”, glumea Daniel, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile din comă
  • Care a fost prima dorință

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și