Închide meniul
Foto

Obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, de sărbători! Detalii intime oferite de soţia milionarului

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2023, 9:11

Reclamă
Obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, de sărbători! Detalii intime oferite de soţia milionarului

Obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în prag de sărbători

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea/ Instagram Valentina Pelinel

S-a aflat care este obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în prag de sărbători! Soţia milionarului român a oferit detalii intime şi a dezvăluit ce nu mai face nici ea, nici partenerul ei de viaţă, cu ocazia Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în prag de sărbători

Valentina Pelinel „a dat din casă”, înaintea sărbătorilor de iarnă. Fostul model a dezvăluit că de această dată, nu îi va mai dezvălui lui Cristi Borcea ce îşi doreşte să primească în dar, deoarece consideră că trebuie să mai existe şi un element surpriză între ei. Pelinel a mai dezvăluit că cea mai mare bucurie va fi să petreacă sărbătorile în familie.

„Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri. Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor.

În rest, îmi doresc și eu ca fiecare să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși. Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a declarat Valentina Pelinel, citată de libertatea.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani

Valentina Pelinel a fost emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea își sărbătorește ziua de naștere și a avut parte de o surpriză de la cei trei copii ai ei.

Fostul fotomodel își sărbătorește ziua de naștere în familie. La miezul nopții a postat o fotografie specială, prin care a marcat momentul special. „Ziua mea de naștere. Binecuvântată și recunoscătoare, mă simt iubită„, au fost cuvintele folosite în descrierea postării la care a primit zeci de comentarii de felicitare.

Valentina a postat, pe Insta Story, un clip în care le arată fanilor ei ce cadouri a primit de la cei mici. Copiii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo au surprins-o cu felicitări făcute chiar de ei.

Reclamă 4 / 0/3

Milan și gemenele Indira și Rania s-au pregătit special pentru ziua de naștere a mamei lor. „Mami, te iubim!„, a fost mesajul comun al micuților.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și