Închide meniul

Ospătarul care a ajuns milionar a cedat! Atac incredibil: „Sunt dezgustat, este ruşinos!” Mesajul josnic care l-a scos din sărite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 19:01

Ospătarul care a ajuns milionar a cedat! Atac incredibil: „Sunt dezgustat, este ruşinos! Mesajul josnic care l-a scos din sărite

Mino Raiola este unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lume

Olycom / MIMMO CARRIERO via Hepta

Donnarumma a avut parte de un tratament dur din partea fanilor celor de la Milan. Ultraşii nu au trecut peste faptul că portarul naţionalei Italiei a refuzat prelungirea contractului cu AC Milan şi a ales să meargă la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce s-a întâmplat la stadion este foarte trist, ciudat şi ruşinos. Este păcat că o parte dintre suporteri au luat la ţintă un băiat care nu a făcut nimic rău, a cărui vină a fost doar aceea că şi-a exercitat dreptul de a alege liber. Sunt dezgustat de huiduielile adresate lui Gigio şi mă întreb de ce AC Milan nu a intervenit oficial pentru a-l apăra într-un fel sau altul, după ce acel banner josnic a apărut pe un pod din Milano.

Gigio este un tip care a dat întotdeauna totul, atât la echipa naţională, contribuind la victoria de la Euro-2020, unde a fost ales cel mai bun jucător al turneului, cât şi la AC Milan, unde a rămas fidel în momentele cele mai întunecate şi mai dificile ale clubului. Şi-a pus inima, angajamentul şi profesionalismul până în ultima zi şi a ajutat la accederea echipei în Liga Campionilor„, a spus Mino Raiola pentru Corriere dello Sport.

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma! A fost huiduit de fanii lui Milan, în timpul meciului cu Spania

Fanii lui AC Milan nu au uitat de trădarea lui Donnarumma şi l-au fluierat la fiecare atingere de balon. Plecarea la PSG i-a făcut pe suporteri să uite chiar şi de faptul că portarul a fost decisiv şi în câştigarea Euro 2020 de către „Squadra Azzurra”.

Nici în oraşul Milano lucrurile nu au stat foarte bine pentru Donnarumma. Ultraşii Milanului au afişat un banner teribil. „La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat”, a fost mesajul fanilor.

Reclamă

Mino Raiola este un fost ospătar care a ajuns milionar

Mino Raiola, în vârstă de 53 de ani, este considerat cel mai influent agent de jucători din lume. În prezent, acesta impresariază aproximativ 80 de jucători, printre care Ibrahimovic, Haaland sau Pogba.

Până să ajungă milionar și cunoscut în lumea întreagă, Mino Raiola a început cu munca de jos. Acesta a fost ospătar la restaurantul pe care familia sa îl avea în Olanda. Acesta era unul cu specific italian, iar Raiola avea sarcina să țină legătură cu clienții pentru că a reușit să învețe rapid limba olandeză.

La 19 ani a devenit milionar, când a cumpărat un restaurant McDonald’s local și apoi l-a vândut unui dezvoltator imobiliar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mino Raiola a răbufnit
  • Ce a spus despre situaţia lui Donnarumma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și