Închide meniul
VIDEO

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma! A fost huiduit de fanii lui Milan, în timpul meciului cu Spania! Aproape de un autogol incredibil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 22:19

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma! A fost huiduit de fanii lui Milan, în timpul meciului cu Spania! Aproape de un autogol incredibil

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma

Profimediaimages

Fanii lui AC Milan nu au uitat de trădarea lui Donnarumma şi l-au fluierat la fiecare atingere de balon. Plecarea la PSG i-a făcut pe suporteri să uite chiar şi de faptul că portarul a fost decisiv şi în câştigarea Euro 2020 de către „Squadra Azzurra”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici în oraşul Milano lucrurile nu au stat foarte bine pentru Donnarumma. Ultraşii Milanului au afişat un banner teribil. „La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat”, a fost mesajul fanilor.

Intră aici pentru a vedea momentul în care Gianluigi Donnarumma a fost huiduit de italieni!

Culmea e că Donnarumma a fost la un pas de un autogol de poveste în duelul cu Spania. La 1-0 pentru iberici, el a respins în bară un şut puternic, dar Leonardo Bonucci a fost pe fază şi a respins incredibil în corner.

Gianluigi Donnarumma, mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan, la plecarea la PSG

“Anumite alegeri sunt dificile, dar fac parte din creşterea unui om. Am venit la AC Milan când eram puţin mai mult decât un copil, am purtat acest tricou timp de opt ani cu mândrie, ne-am luptat, am suferit, am câştigat, am plâns cu colegii mei, cu antrenorii, toţi cei care au făcut şi fac parte din club. (…) Îi urez Milanului totate succesele posibile şi o fac din inimă, pentru afecţiunea care mă leagă de aceste culori, un sentiment pe care distanţa şi timpul nu îl pot şterge”, a scris portarul italian pe contul său de Instagram.

Gianluigi Donnarumma a fost desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2020. Fotbalistul în vâstă de 22 de ani este primul portar din istorie care primeşte această distincţie. Goalkeeper-ul Squadrei Azzurra a avut două intervenţii miraculoase la penalty-urile executate de Jadon Sancho şi Bukayo Saka. Şi-a ajutat astfel echipa naţională să câştige trofeul pe care îl aştepta de 53 de ani.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și