Închide meniul

Ovidiu Hațegan, delegat la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! Conducătorii campioanei l-au făcut praf anul trecut: „19 operații reușite, pacientul mort! La ce să ne mai așteptăm?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2022, 13:20

Ovidiu Hațegan, delegat la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! Conducătorii campioanei l-au făcut praf anul trecut: „19 operații reușite, pacientul mort! La ce să ne mai așteptăm?

Infarct Ovidiu Hațegan. Marius Avram a fost șocat la aflarea veștii

Profimediaimages

Hațegan va împărți dreptatea în Bănie. Va fi ajutat de Radu Adrian Ghinguleac, Ferencz Tunyogi și Andrei Florin Chivulete. Observatori vor fi Ioan Mironaş, Liviu Ciubotariu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan va fi la centru în Universitatea Craiova – CFR Cluj

Meciul are o miză importantă pentru ambele echipe. CFR Cluj s-a încurcat etapa trecută cu FC Botoșani, scor 1-1. În schimb, alb-albaștrii au nevoie uriașă de puncte pentru a se putea califica în play-off. Riscă să iasă din zona primelor șase clasate.

Campioana en-titre a făcut un scandal monstru în 2021, după ce Hațegan a arbitrat, în decurs de două săptămâni, două meciuri ale lor cu Universitatea Craiova. Oltenii au remizat cu feroviarii în ultima etapă a sezonului regulat, după care s-au impus cu 2-1, în play-off, chiar în Gruia.

Dr. Ovidiu Hațegan: Malpraxis în formă continuată! 19 operații reușite – pacientul mort. CIFRELE NU MINT! Hațegan: Nicio decizie pro-CFR în ultimul an și jumătate!

Reclamă

1. Ovidiu Hațegan a avut de interpretat 11 faze-cheie (penalty-uri, eliminări) clare în meciurile echipei noastre, în ultimul an și jumătate. De tot atâtea ori deciziile sale au fost îndreptate împotriva CFR și de fiecare dată au fost greșite. NICIODATĂ o decizie greșită nu a fost pro-CFR!

2. Ovidiu Hațegan a avut de interpretat 6 faze extrem de importante (penalty-uri, eliminări) discutabile în meciurile echipei noastre în ultimul an și jumătate. Și aici, deciziile sale au fost îndreptate împotriva CFR.

3. După niciunul dintre cele 8 meciuri în care a făcut greșeli majore evidente, Ovidiu Hațegan nu a fost reținut de la delegări.

Reclamă 4 / 0/3

4. În perioada menționată, CFR a fost arbitrată de alți peste 20 de „cavaleri ai fluierului”, pentru care am făcut analize similare. La niciunul dintre ei, procentul erorilor majore pro/contra CFR nu a depășit într-un sens sau altul 60%.”
Ne dorim VAR! Dar la Hațegan nu era nevoie de VAR!

Clubul CFR Cluj a trimis un memoriu complet către Comisia Centrală a Arbitrilor, însoțit de toate aceste imagini relevante, din care rezultă cu claritate „malpraxisul” voit și executat în formă continuată al „doctorului” Hațegan, îndreptat împotriva clubului nostru, solicitând astfel să nu mai fie delegat la meciurile echipei CFR Cluj, evitând astfel orice fel de suspiciune. La ce să ne mai așteptăm, domnule doctor???„, au fost câteva fragmente din comunicatul dur al lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj. „Am avut patru faze de penalty și am primit doar unul!”

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că echipa lui ar fi trebui să primească patru lovituri de la 11 metri în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, din etapa precedentă. „Bursucul” se așteaptă la un duel de foc cu Universitatea Craiova, echipa rivalului Laurențiu Reghecampf.

Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani). Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalty şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani.

Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalty clar. Am înţeles că arbitrul a ais: ‘V-am dat un penalty, ce îl mai vreţi pe al doilea?’ Mai meritam cel puţin un penalty. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova. La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și