Închide meniul

(P) Cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România

Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:24

Reclamă

Citește informații esențiale despre cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România în 2023. Află care sunt principalele atuuri ale acestor operatori foarte populari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România

Fie că vrem, fie că nu, industria pariurilor sportive face parte din sportul și divertismentul din ziua de astăzi. În această ordine de idei, ne-am gândit să îți prezentăm cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România și principalelor lor avantaje și dezavantaje. Informează-te corespunzător, apoi fă-ți și tu un cont de jucător!

Operator Bonus Rating Link sigur
NetBet 200% până la 400 RON pariu gratuit 5,00/5 Joacă aici!
888sport 100% până la 500 RON 4,95/5 Joacă aici!
Mr Bit 100% până la 200 RON pariu gratuit 4,90/5 Joacă aici!
efbet 150% până la 750 RON pariu gratuit 4,85/5 Joacă aici!
Baumbet Până la 650 RON 4,80/5 Joacă aici!

Dacă vrei să joci la cea mai bună casă de pariuri, nu mai aștepta foarte mult și alege din top case de pariuri atunci când te decizi să plasezi un bilet pe evenimentele sportive ale zilei. Chiar dacă ești pasionat de sport și ai cunoștințele necesare în domeniu, alegerea unui operator potrivit pentru tine, stilul și bugetul tău de joc este foarte importantă.

Top case de pariuri sportive online în România

Există foarte multe case de pariuri în România, deci ai de unde alege. În ciuda acestui fapt este esențial să alegi un operator care, pe lângă faptul că este potrivit pentru tine, funcționează în legalitate și îți oferă cote profitabile și corecte. Luând în calcul aspectul siguranței, articolul de mai jos cuprinde informații detaliate despre următoarele case de pariuri online:

Toate aceste site-uri de pariuri sportive se supun legislației în vigoare și sunt reglementate și licențiate de ONJN, principala autoritate în domeniul jocurilor de noroc din România. Astfel, operatorii au fost selectați pe baza reputației lor, a calității oferite, a cotelor și piețelor de pariere propuse, a accesabilități și al standardului setat în cadrul serviciului de relații cu clienții.

Reclamă

Mai departe de aspectele esențiale, care nu ar trebui să lipsească niciunei case de pariuri online din România, fiecare operator are propriile sale atuuri. Iar de aici alegerea este în mâinile tale, pentru că doar tu poți să îți dai seama care este cea mai bună casă de pariuri online pentru tine.

De exemplu, NetBet este optimizat foarte bine pentru jocul pe mobil, 888sport transmite în dese rânduri live streamuri de calitate înaltă, iar Mr Bit, fiind un operator mai nou, îți propune multe bonusuri și promoții atractive. Între timp, efbet și Baumbet au anumite piețe de pariere mai nișate, cum ar fi cele pe care le propun pentru meciurile din Liga III a campionatului intern de fotbal.

Desigur, o anumită calitate nu exclude o altă. Toate casele de pariuri sportive prezentate sunt complete și bifează toate aspectele importante pe care un operator trebuie să le bifeze pentru a fi considerat de calitate. Un lucru normal, având în vedere competiția acerbă și ritmul accelerat în care industria pariurilor sportive evoluează, atât în țara noastră, cât și la nivel internațional.

Reclamă 4 / 0/3

NetBet – operator cu experiență în piața din România

NetBet, apărut în mediul online din România în 2015, este una dintre primele case de pariuri online din România și acest lucru spune multe. Bazat pe trecutul internațional și pe experiență acumulată de-a lungul timpului, NetBet a evoluat simultan cu piață pariurilor sportive din țara noastră. Iar acest aspect ne face să spunem că este cea mai bună casă de pariuri online.

Avantaje:

  • Experiență internațională
  • Software performant
  • Bonusuri și promoții atractive
  • Multiple piețe de pariere
  • Aplicații pe mobil premium
  • Live streamuri de calitate

Dezavantaje:

  • Mici întârzieri la aprobarea tranzacțiilor mari

Metode de plată – 10/10

Fiind o casă de pariuri de top de ceva vreme, NetBet stă excelent la capitolul metode de plată și îți oferă o gamă largă de alternative. Printre acestea, evident, se numără și cele mai populare metode de plată ale momentului. Toate tranzacțiile se fac cât de rapid posibil și sunt efectuate într-un mediu securizat, care exclude orice risc.

Bonusuri și promoții – 9/10

Cu așa o experiență de piață în spate, echipa de marketing de la NetBet știe cât de importante sunt bonusurile și promoțiile pentru clienți. Astfel, pentru jucătorii noi pasionați de pariuri sportive există asigurat, la prima depunere, un pariu gratuit de 200% până la 400 RON, la care se adaugă un alt pariu gratuit în valoare de 20 RON la înregistrare.

Reclamă

În plus, NetBet organizează în mod regulat diverse promoții și turnee în care jucătorii pot primi bonusuri și premii suplimentare. Așadar, dacă un eveniment sportiv important este în desfășurare, cu siguranță, casa de pariuri va reacționa și îl va face și mai atractiv pentru tine.

Serviciu relații clienți 10/10

Serviciul de relații cu clienți de la NetBet a fost premiat de două ori în trecut, în 2015 și 2017, două perioade în care puține case de pariuri din România puneau accent pe această facilitate, devenită între timp obligatorie.

Și în prezent, operatorul are un sistem foarte bine dezvoltat și poate fi contactat telefonic sau prin WhatApp zilnic între 10:00 și 00:00 sau la orice ora din zi prin live chat sau email. La toate acestea se adaugă și o rubrică FAQ bine pusă la punct, unde găsești răspunsuri utile la cele mai des întâlnite întrebări.

Compatibilitate pe mobil 10/10

În ziua de astăzi, telefoanele mobile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Așadar, este evident că o casă de pariuri sportive care se respectă este compatibilă cu toate dispozitivele mobile, indiferent de sistemul lor de operare</strong>.

Mai mult, NetBet a dezvoltat o aplicație mobilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS. Aceasta este actualizată în mod constant, conform feedback-ului dat de utilizatori și îți oferă acces rapid la toate piețele de pariere disponibile, permite depunerea și retragerea banilor, respectiv îți facilitează accesul la toate promoțiile disponibile pe platformă.

Verdict

Netbet poate fi numită cea mai bună casă de pariuri online pentru că le are pe toate. Platforma este accesibilă și intuitivă, atât pe desktop, cât și pe mobil, nicio piață de pariere cu adevărat importantă nu lipsește, iar serviciul de asistență clienți chiar îți poate fi de ajutor.

Bonusurile și promoțiile disponibile pe platformă sunt atractive și au, în majoritatea cazurilor, condiții de rulaj destul de prietenoase. Pe lângă toate acestea, serviciul de live stream este bine pus la punct și îți permite să urmărești anumite partide de interes în vederea plasării de pariuri în timp real.

888sport – cea mai populară casă de pariuri online

888 este un brand cunoscut la nivel mondial în sfera jocurilor de noroc online. Platforma de pariuri sportive, 888sport, a apărut în România în 2016 și din acel moment a atras tot mai mulți jucători români, până când a ajuns una dintre cele mai populare case de pariuri online de pe teritoriul țării noastre.

Avantaje:

Dezavantaje:

Metode de plată – 10/10

888sport are foarte mulți utilizatori, iar acest lucru obliga casa de pariuri să ofere acces utilizatorilor ei la cât mai multe metode de plată. Astfel, indiferent că vorbim de clasicele carduri de credit, de portofele electronice populare sau de <strong>metode de plată relativ noi în țara noastră</strong>, precum Apple Pay, 888sport le are toate.

Bonusuri și promoții – 8/10

888sport a oferit de-a lungul timpului multe promoții interesante celor care i-au călcat pragul. În prezent, în ceea ce privește bonusul de bun venit, unul foarte căutat de majoritatea pariorilor români, operatorul propune un bonus de 100% din prima depunere în limita a 500 RON.

Depunerea necesară pentru obținerea bonusului este mai mică ca la alte site-uri de pariuri sportive, 20 RON. Însă, înainte ca bonusul să fie creditat în contul tău de jucător, trebuie să pariezi suma depusă de cel puțin două ori pe cote de minim 1,60.

Serviciu relații clienți – 9/10

În cazul în care ai întâmpinat o problema sau pur și simplu ai nevoie de ajutor, poți folosi diferite metode pentru a contacta serviciul de relații cu clienți de la 888sport. Cea mai simplă opțiune este să vezi dacă problema ta apare pe pagina cu întrebări frecvente, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple.

Dacă totuși nu găsești acolo răspunsul potrivit, poți contacta casa de pariuri telefonic între orele 8 și 24 sau non stop prin email. Evident, în situația în care optezi pentru comunicarea prin email, răspunsul nu va veni la fel de prompt ca și în celelalte cazuri.  

Compatibilitate pe mobil – 10/10

Optimizat perfect pentru ecranele mici și cu un timp de latență redus, 888sport funcționează foarte bine pe mobil. Indiferent dacă optezi să joci din aplicațiile oficiale destinate pentru iOS și Android sau direct din browser-ul preferat, oricare ar fi acela, cu siguranță nu vei întâmpina probleme.

Verdict

888sport are un loc special în lista cu top case de pariuri online. Pe lângă accesabilitatea și fluiditatea platformei, acest lucru este demonstrat de numărul mare de utilizatori și de popularitatea de care această casa de pariuri se bucură.

Mr Bit – o noutate în lista cu case de pariuri din România

După ce și-a câștigat un loc destul de stabil pe scena internațională a jocurilor de noroc, Mr Bit s-a infiltrat și în piață din România. Operatorul și-a luat licența ONJN în 2021 și plănuiește să rămână activ cel puțin până în anul 2031.

Avantaje:

Dezavantaje:

  1. Fără aplicație iOS

Metode de plată – 10/10

Fiind o casă de pariuri online relativ nouă, Mr Bit nu își permite să nu pună la dispoziția utilizatorilor săi, cel puțin până obține fidelizarea acestora, o gamă foarte largă de metode de plată. Așadar, secțiunea Casierie de pe platforma Mr Bit include cele mai căutate opțiuni de plată, dar și anumite modalități de plată care nu se găsesc la multe case de pariuri online din România.

Bonusuri și promoții – 8/10

Pe lângă pariul gratis de 100% până la 200 RON, pe care îl obții la prima depunere de minim 20 RON, după crearea contului tău de jucător, Mr Bit are câteva oferte pentru pasionații de pariuri sportive, însă nu foarte multe. Desigur, odată cu creșterea în popularitate a platformei, acest lucru, mai mult ca sigur, se va schimba.

Serviciu relații clienți – 10/10

Mr Bit oferă multiple modalități prin care poți să afli răspunsuri la eventualele tale întrebări. Însă, pe lângă rubrica de întrebări frecvente, cea mai rapidă este opțiunea de live chat, disponibilă direct pe site. Spre deosebire de alte case de pariuri din România, serviciul de asistență clienți al Mr Bit este disponibil 24/7.

Compatibilitate pe mobil – 8/10

Mr Bit pe mobil funcționează foarte bine și eficient, însă, momentan nu are o aplicație destinată pentru sistemul de operare iOS. Desigur, dacă deții un dispozitiv cu acest sistem de operare, nu trebuie să îți faci griji, poți accesa site-ul din browser-ul preferat, oricare ar fi acela, fără să îți ocupi inutil memoria telefonului.

Verdict

Nu ai zice că Mr Bit este oarecum la început de drum. Platforma arată foarte bine, are multe piețe de pariere, mai ales în categoria E-sports, una care câștigă teren la capitolul popularitate și propune o experiență generală foarte bună.

efbet – site cu multe piețe de pariere

Efbet este una dintre acele case de pariuri din România care nu are nevoie de foarte multă prezentare. Apărută în mediul online din țara noastră în 2017, platforma, deținută de o companie din Bulgaria, a reușit să se facă în scurt timp remarcată datorită numărul mare de piețe de pariere pe care îl propune.

Avantaje:

Dezavantaje:

  1. Interfață învechită

Metode de plată – 9/10

După modelul dat de cea mai bună casă de pariuri online, efbet nu duce lipsă de varietate când vine vorba de metodele de plată. Astfel, pe lângă cele mai populare portofele electronice și carduri de credit, poți depune și chiar obține un bonus la depunerea prin Okto.Cash.

Bonusuri și promoții – 10/10

Operatorul îți propune un bonus de bun venit consistent, <strong>sub forma unui pariu gratuit</strong>, la primele două depuneri, de 100% în limita a 750 RON. Normal, pe lângă acest bonus inițial, care necesită o depunere minimă de 20 RON și validarea contului cu un act de identitate, efbet îți propune și alte bonusuri sezoniere interesante.

Serviciu relații clienți – 9/10

Serviciul de relații cu clienți de la efbet funcționează pe toată perioada zilei. Angajații din cadrul departamentului, disponibili prin live chat, email și telefon, sunt profesioniști, însă în unele cazuri se poate întâmpla să fie puțin depășiți de numărul mare de cereri. În aceste condiții, dacă nu ai timp să aștepți, te poți orienta, la fel ca și la celelalte site-uri de pariuri sportive, spre secțiunea de FAQ.

Compatibilitate pe mobil – 8/10

Efbet funcționează bine și fluid pe mobil. Casa de pariuri îți propune aplicații destinate pentru principalele sisteme de operare, în cazul în care nu vrei să joci direct din browser. Acestea sunt bune din punct de vedere calitativ, însă, au o interfață oarecum învechită, ceea ce este normal, având în vedere că efbet și-a fidelizat deja clientela.

Verdict

Efbet este una dintre acele case de pariuri sportive online foarte bună pentru pariorii cu experiență. Platforma îți propune multe piețe de pariere, atât pentru cele mai populare evenimente sportive ale momentului, cât și pentru evenimente sportive mai nișate, cum ar fi ligile inferioare de fotbal din România, Anglia sau Italia.

Baumbet – casă de pariuri deținută de o companie românească

Spre deosebire de celelalte top case de pariuri prezentate în acest articol, Baumbet este singura deținută și operată de o companie cu sediul în România, mai exact la Sibiu. Încă din 2017, operatorul a încercat să își transpună succesul pe care l-a avut cu agențiile de pariuri fizice în mediul online.

Avantaje:

Dezavantaje:

  1. Fără aplicație iOS

Metode de plată – 9/10

Baumbet îți propune cele mai căutate variante drept metode de plată, dar nu se complică foarte mult. Astfel, poți opta pentru o depunere cu cardul de credit, prin paysafecard sau prin intermediul celor mai populare portofele electronice de pe teritoriul României.

Bonusuri și promoții – 9/10

Pe lângă bonusul de bun venit, valabil pentru primele 3 depuneri, care poate ajunge până la 650 RON, 500 RON și două pariuri gratuite cu o valoare de până la 150 RON, Baumbet îți propune și alte promoții cel puțin interesante. Unele dintre acestea includ cote mărite, în timp ce altele îți oferă chiar și pariuri rambursabile.

Serviciu relații clienți – 9/10

Poți lua legătură telefonic cu departamentul de asistență clienți, pentru orice nelămurire sau problemă, în fiecare zi între orele 9 și 22. În schimb, serviciul de live chat este disponibil 24/7, la fel ca și accesul la secțiunea de întrebări frecvente, care este bine la pusă.  

Compatibilitate pe mobil – 8/10

Baumbet funcționează foarte bine și cursiv pe dispozitivele mobile. Totuși, dacă de pe dispozitivele care funcționează prin sistemul de operare Android poți alege dacă să accesezi casa de pariuri direct din browser sau din aplicație, de pe cele cu iOS nu ai acest lux. Din cauza faptului că operatorul s-a decis să nu investească, cel puțin momentan, într-o aplicație pentru iPhone și iPad.

Verdict

Baumbet ste unul dintre acele site-uri de pariuri sportive în cadrul căruia poți găsi orice sport, indiferent de cât de popular este. În mod evident, evenimentele principale și marile derby-uri sunt bine acoperite și chiar promovate cu ajutorul anumitor promoții de moment.

Principalele criterii pentru alegerea unei case de pariuri online

Atunci când accesezi site-uri de pariuri sportive online, siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul plan. Deci, primul lucru pe care trebuie să îl verifici este dacă operatorul ales de tine deține o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), principala autoritate în domeniul jocurilor de noroc din România.

Fără o licență ONJN, nicio de pariuri online nu poate funcționa legal pe teritoriul țării noastre, chiar dacă deține licențe de la comisii din alte țări. Certificatele obținute de un operator se află, de obicei, în subsolul site-ului.

Pentru a înțelege importanța unei licențe de la ONJN, trecem în revistă principalele obiective ale organismului de reglementare, precum: protejarea datelor cu caracter sensibil, protejarea datelor bancare, prevenirea activităților criminale, stabilirea standardelor pentru oferte, corectitudinea cotelor și a jocurilor. ONJN verifică constant dacă o casă de pariuri online cu licență valabilă respectă aceste standarde și în cazul unor nereguli își rezervă dreptul de a aplica amenzi usturătoare sau revendica licența.

Toate casele de pariuri online din România sunt obligate să se supună legilor în vigoare. În momentul în care încep să activeze online, acestea sunt obligate să susțină organizații non-profit care îi ajută pe jucătorii care dezvoltă o dependență, acest lucru pe lângă alertele privind timpul petrecut pe platformă și diverse limitări personalizate.

Pe parcursul ultimilor ani, industria pariurilor sportive din România a evoluat foarte mult. Numărul de case de pariuri online a crescut enorm și, deși este deja unul uriaș, continuă să crească accelerat. Competiția din industria a determinat operatorii să vină cu diverse strategii de marketing, care pot aduce, în unele cazuri, o oarecare confuzie sau nesiguranță în rândul utilizatorilor.

De aceea, când am întocmit lista cu top case de pariuri sportive am luat în calcul mai multe criterii și elemente cheie care, pe lângă faptul că dovedesc că o platformă este legală, indică faptul că un site este de calitate. Aceste criterii esențiale sunt:

  1. Licența ONJN
  2. Interfața intuitivă
  3. Piețele de pariere
  4. Bonusuri și promoții
  5. Compatibilitatea pe mobil
  6. Serviciul de relații cu clienții
  7. Metodele de plată

În mod evident, cele mai bune site-uri de pariuri online punctează bine la toate aspectele subliniate și funcționează în mod legal și corect. În schimb, fiecare are avantajele și dezavantajele sale și oferă o experiență de joc unică, corespunzătoare cu preferințele anumitor jucători.

Păreri și nemulțumiri despre aceste case de pariuri online există și vor exista mereu, însă niciodată nu va fi vorba de cazuri de fraudă sau de diverse înșelătorii. Deci, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi casa de pariuri ideală pentru nevoile și preferințele tale și să joci responsabil!

Întrebări frecvente despre site-urile de pariuri sportive

La finalul acestui articol, am selectat câteva întrebări frecvente referitoare la casele de pariuri din România. Cum este întotdeauna bine să te informezi, mai ales înainte de a accesa orice jocuri de noroc, citește această secțiune, apoi fă-ți un cont la cea mai bună casă de pariuri online.

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România?

Pe teritoriul României sunt disponibile foarte multe site-uri de pariuri sportive. Dintre acestea se evidențiază, pe baza criteriilor prezentate în articolul de mai sus, NetBet, 888sport, Mr Bit, efbet și Baumbet. Fiecare dintre acești operatori oferă un mediu de joc 100% legal și corect, conform legislației în vigoare.

Ce bonusuri oferă casele de pariuri pentru jucătorii români?

Toate casele de pariuri online recomandate oferă bonusuri de bun venit pentru jucători noi și diverse promoții sezoniere pentru clienții deja existenți. Condițiile bonusurilor și conținutul acestora variază

considerabil de la operator la operator, de aceea este bine să citești mereu termenii și condițiile.

Pot să joc la casele de pariuri din România de pe mobil?

Da, în mod evident, toate casele de pariuri online prezentate mai sus sunt perfecte optimizate pentru ecranele mici, iar unele dintre ele propun chiar și aplicații destinate pentru principalele sisteme de operare. De altfel, jocul pe mobil este un criteriu esențial în alegerea unui site de pariuri sportive online.

Care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea unui site de pariuri sportive?

Am întocmit lista cu top case de pariuri sportive din România pe baza unor criterii importante pentru site-urile de jocuri de noroc. Însă, întotdeauna primul aspect atunci când pariezi în mediul online este cel al siguranței. Astfel, pe lângă alte avantaje, toți operatorii propuși sunt licențiați și reglementați de ONJN.

Ce metode de plată sunt disponibile la casele de pariuri online din România?

Toate site-urile de pariuri sportive enumerate oferă varietate în ceea ce privește metodele de plată, inclusiv carduri de credit și debit, cele mai populare portofele electronice și transferuri bancare. Tot ce îți oferă de făcut este să găsești platformele care îți pun la dispoziție metoda ta favorită de plată.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și