Închide meniul

(P) Favoritele UEFA Champions League 2024/2025 – echipele lui Haaland și Mbappe pornesc cu prima șansă

Publicat: 10 septembrie 2024, 17:40

Reclamă

UEFA Champions League 2024/2025 va debuta pe data de 17 septembrie, atunci când sunt programate nu mai puțin de 6 partide. Începând cu această ediție formatul este unul cu totul nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul celor 8 grupe de 4 echipe, a fost introdusă o ligă UCL alcătuită din 36 de formații. Cele mai bune 8 clasate se vor califica direct în optimile de finală, urmând ca locurile 9-24 să dispute un baraj pentru a accede în fazele eliminatorii.

  • La fel ca în ultimele sezoane, Manchester City ocupă prima poziție în topul favoritelor, cu o cotă de 3.75 la pariuri sportive.
  • Real Madrid este pe locul secund cu o cotă de 4.30, în timp ce Arsenal completează podiumul, cu o cotă de 9.00.
  • Cele 3 formații sunt urmate de Bayern Munchen și Liverpool – ambele având o cotă de 13.00.

Manchester City, cu gândul la un nou trofeu

Manchester City a reușit în sezonul 2022/2023 să cucerească primul trofeu UEFA Champions League, după o finală câștigată contra celor de la Inter Milano, scor 1-0. Acum, Haaland & co. își doresc să revină pe locul 1 al fotbalului european, după ce stagiunea precedentă au fost eliminați de către Real Madrid.

Atacantul norvegian se gândește și la Balonul de Aur, anul trecut acesta fiind învins de către argentinianul Lionel Messi. Înainte decernării marelui premiu în 2023, antrenorul celor de la Manchester City – Pep Guardiola declara:

Reclamă
Reclamă

Simt o mare afecțiune pentru Messi și Haaland. Dacă Messi câștigă, va fi meritat, pentru că a câștigat Campionatul Mondial. Dacă Haaland câștigă, va fi meritat, pentru că a avut un sezon grozav. Ambii ar trebui să câștige premiul. Ambii îl merită!”

Probabil un nou Champions League l-ar putea propulsa anul viitor pe scandinav direct pe locul 1, iar cota pentru ca City să se impună în finala din 2025 este de 3.75.

Real Madrid, în căutarea celui de-al 16-lea trofeu

Kylian Mbappe încearcă să pună umărul decisiv la cel de-al 16-lea trofeu UEFA Champions League al celor de la Real Madrid. Gruparea de pe Santiago Bernabeu este cea mai titrată formație din istoria competiției, astfel că așteptările sunt mereu uriașe.

Reclamă

Internaționalul francez a fost adus la Madrid în această vară, după ce a refuzat prelungirea contractului cu PSG. Carlo Ancelotti va avea o echipă de vedete la dispoziție pentru a-și apăra trofeul câștigat contra celor de la Borussia Dortmund. Mbappe, Vinicius, Rodrygo și Bellingham reprezintă starurile actualei generații Los Blancos.

Va reuși Real Madrid să se impună din nou în ultimul act Champions League? Cota pentru un astfel de scenariu este de 4.30, madrilenii pornind cu șansa a doua, la o distanță scurtă față de Manchester City.

Mikel Arteta și visul unei nopți de vară într-o finală Champions League

Arsenal a revenit în elita fotbalului englez și cel european, după ce Mikel Arteta a preluat gruparea de pe Emirates. Tunarii continuă să lupte cu Manchester City pentru titlul de campioană, fiind aproape anul trecut.

În actuala stagiune, Arsenal încearcă să atace și trofeul UEFA Champions League. Gruparea din capitala Angliei reușea o singură dată să ajungă în ultimul act al competiției, în 2006. Atunci pierdea cu scorul de 2-1 în fața Barcelonei, după reușitele lui Belletti și Eto`o.

Bayern și Liverpool, surprizele din acest an?

Următoarele favorite ale caselor de pariuri sunt Bayern și Liverpool. Cu Vincent Kompany pe banca tehnică, bavarezii încearcă să își recâștige supremația în Bundesliga și să lupte din nou pentru trofeul Champions League.

De partea cealaltă, Liverpool a intrat în era Arne Slot – cel care trebuie să ducă mai departe moștenirea lăsată de Jurgen Klopp. Olandezul a debutat cu dreptul în campionat și este așteptat de către suporterii de pe Anfield și în Europa, acolo unde gruparea britanică are pretenții ridicate.

Liverpool s-a impus ultima oară în ultimul act în 2019, în timp ce Bayern a izbutit să câștige trofeul un an mai târziu.

Cotele pot suferi modificări în orice moment. Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Fii responsabil!

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:46

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

20:43

Olanda – Germania LIVE SCORE (21:45). Duel de foc în Liga A din Nations League. Se anunţă spectacol la Amsterdam

20:41

VideoFanii României s-au tatuat şi s-au vopsit pe faţă înainte de a se bucura de succesul uriaş al naţionalei cu Lituania!

20:26

Adrian Newey a dezvăluit marele regret al carierei: „Nu a fost să fie”. Ce a spus despre colaborarea cu Fernando Alonso

19:52

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

19:45

Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și