Închide meniul

(P) Începe noua ediție de Champions League. Favoritele din acest sezon!

Publicat: 17 septembrie 2024, 13:18

Reclamă
(P) Începe noua ediție de Champions League. Favoritele din acest sezon!

Începe noua ediție de Champions League. Favoritele din acest sezon!

Noul format al UEFA Champions League debutează pe 17 Septembrie, iar în prima etapă sunt câteva meciuri ce pot fi catalogate drept cap de afiș. În primul rând, trebuie precizat faptul că etapa se va întinde pe parcursul a trei zile acum, nu doar pe parcursul a două zile, cum se întâmpla în anii trecuți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marți vom avea programate șase partide extrem de interesante, urmând ca miercuri și joi să avem alte șase partide pe zi.

Meciurile de top ale primei runde

Capul de afiș al zilei de 17 Septembrie este cu siguranță duelul de pe San Siro dintre AC Milan și Liverpool, echipe care în ultimele două decenii au susținut două finale una împotriva celeilalte, ba chiar cea din 2005 este considerată cea mai frumoasă finală din istoria competiției.

Alte partide interesante de marți sunt cu siguranță cele dintre Juventus și PSV sau Real Madrid și Stuttgart, însă de reținut faptul că Aston Villa revine în Liga Campionilor și va merge în Elveția pentru partida cu Young Boys.

Ziua de miercuri le aduce în centrul atenției pe campioanele din Anglia și Italia, urmând ca Manchester City să primească vizita lui Inter Milano într-un meci care va reedita finala din 2023.

Reclamă
Reclamă

Tot miercuri, Dortmund merge la Brugge, iar PSG primește vizita revelației din Spania, Girona, în ultima partidă de pe lista zilei de 18 Septembrie.

Prima etapă de Liga Campionilor 2024-2025 se încheie joi, 19 Septembrie, iar atunci le vom vedea la treabă pe Leverkusen, Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona și nu numai. Se anunță meciuri de care pe care și rămâne de văzut unde vor apărea surprizele.

Favoritele principale la câștigarea UEFA Champions League 2024-2025

Deși, cu siguranță, este mult prea devreme pentru ca cineva să se pronunțe vis-a-vis de o favorită certă la câștigarea trofeului, putem trage niște concluzii pe baza analizelor făcute de specialiștii care lansează cotele la pariuri sportive.

Reclamă

Principala favorită în această ediție este echipa condusă de Pep Guardiola, Manchester City, având o cotă de 3.30, urmată foarte aproape de Real Madrid, campioana en-titre, cu o cotă de 4.25.

Podiumul favoritelor este încheiat de Arsenal cu cotă 10.00, iar după tunari sunt văzute trei echipe cu șanse egale, iar acestea sunt Liverpool, Barcelona și Bayern Munchen, fiecare dintre ele primind cotă 15.00 în acest sens.

Trebuie să precizăm că microbistii care sunt interesați să plaseze un pariu de tip Antepost, cum ar fi „Câștigătoarea competiției”, vor bloca suma de bani respectivă până la terminarea competiției. Important este ca parierea să fie responsabilă, iar jucătorii să nu aloce sume mai mari decât își permit să piardă. Ba chiar există posibilitatea de pariere fără depunere.

Încă un lucru pe care îl putem remarca dacă ne uităm mai jos în lista favoritelor este faptul că PSV Eindhoven este cotată cu șansa a 7-a, în fața unor echipe precum Atletico Madrid, Leverkusen, Dortmund, Inter sau Juventus.

Așadar, rămâne de văzut dacă olandezii de la PSV pot face o figură frumoasă în această stagiune și dacă îi vom vedea aproape de fazele finale ale competiției.

De asemenea, va fi foarte interesant de urmărit dacă Real Madrid își va putea apăra statutul de deținătoare a trofeului sau dacă o nouă formație va aduce trofeul în propria vitrină.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

(P) Păcănele cu comori – TOP 7 slot-uri pentru vacanțe virtuale inedite

15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:47

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și