Închide meniul

(P) Lupta pentru titlu continuă în Serie A. Cu cine joacă AC Milan și Inter Milano în penultima etapă?

Reclamă

Publicat: 21 mai 2022, 11:50 / Actualizat: 27 mai 2022, 12:01

Au rămas doar două etape din Campionatul de fotbal al Italiei, iar trofeul Seriei A va rămâne cu siguranță la Milano. Marea întrebare este care dintre cele două reprezentante ale capitalei modei va cuceri trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de penultima etapă, AC Milan conduce în Serie A, cu 80 de puncte din 36 de partide, iar Inter are cu două puncte mai puțin, 78, și același număr de jocuri.

La casele de pariuri online, AC Milan este creditată cu cota 1.45 să câștige trofeul în 2022, iar cei care vor să parieze că Inter reușește să păstreze trofeul o pot face la o cotă de 2.70.

Cotele prezentate sunt disponibile în acest moment la 888sport, însă este bine de știut că pot suferi ușoare modificări până la ora de start a următoarelor partide.

Reclamă

AC Milan primește vizita Atalantei duminică, 15 mai, de la ora 19:00

Fără gol primit în ultimele 4 etape disputate pe Stadio Guiseppe Meazza (San Siro), AC Milan pornește cu prima șansă în fața Atalantei, însă meciul se anunță extrem de dificil.

Echipa la care activează și românul Valentin Mihăilă vine după două victorii în deplasare, 3-1 la Spezia și 3-1 la Venezia, iar vestea și mai proastă pentru echipa lui Tătărușanu este că Atalanta încă mai speră la un loc în Europa League, astfel că va da tot ce are mai bun pe teren.

Mai mult decât atât, Atalanta nu a pierdut niciunul din ultimele 7 meciuri jucate pe terenul lui Milan, așa că meciul se anunță unul extrem de interesant.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, AC Milan a câștigat ultimele două dueluri cu Atalanta, iar acum, atât de aproape de a cuceri titlul după o pauză de 10 ani, are nevoie mai mult ca niciodată de victorie. Cota afișată de 888sport pentru victoria „Diavolilor roșii” este 1.75 și este unul din ponturile din fotbal cele mai populare la final de săptămână.

Tot duminică, Inter joacă pe terenul lui Cagliari, de la ora 21:45

Cagliari se luptă pentru evitarea retrogradării, astfel că Inter are, în mod cert, un examen mult mai ușor decât AC Milan. Toate statisticile sunt de partea lui Inter: a câștigat lejer ultimele 3 meciuri directe, vine după 3 victorii consecutive – două în Serie A și finala Coppa Italia, 4-2 contra lui Juventus după prelungiri – iar Cagliari are o singură victorie în ultimele 5 etape din Serie A.

Dată fiind importanța partidei în ecuația titlului, Inter va căuta, și cel mai probabil va reuși, să tranșeze soarta meciului încă din prima repriză. Pariul Inter conduce la pauză și la final se numără, și el, printre cele mai populare ponturi în acest weekend și este cotat cu 1.88 la 888sport.

Până în prezent, Inter Milan a câștigat de 19 ori Serie A, ultima dată anul trecut și a terminat de 15 ori pe poziția secundă. AC Milan are 18 titluri Serie A în palmares și 16 locuri doi, iar acum are toate șansele să o egaleze pe Inter la număr de trofee.

Ultima oară când AC Milan cucerea campionatul Italiei era la capătul sezonului 2010-2011. Ca și acum, din lotul formației făcea parte Zlatan Ibrahimovic. Alături de suedez, din galeria starurilor mai făceau parte Robinho, Cassano sau Mark van Bommel.

Reclamă

Recordul de titluri în Serie A îi aparține lui Juventus Torino. „Bătrâna Doamnă” are 36 de titluri și a terminat de 21 de ori pe poziția secundă.

În ultima etapă (22 mai, ora 16:00) ambele formații au meciuri destul de ușoare. AC Milan joacă la Sassuolo, iar Inter acasă cu Sampdoria.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și