Închide meniul

(P) Meciurile dintre Real Madrid și Manchester City au arătat din nou farmecul aparte al Ligii Campionilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2022, 18:17

Dubla manșă din UEFA Champions League din semifinale ce i-a pus față în față pe Real Madrid și Manchester City, a arătat încă o dată cât de imprevizibil este fotbalul la acest nivel spectaculos, din cea mai importantă competiție europeană. În primul meci, evoluția scorului a fost foarte strânsă, în cele din urmă Manchester City câștigând pe teren propriu cu 3-2. Cei care au jucat la pariuri sportive, au experimentat probabil adrenalina din plin, căci victoria gazdelor – favorite la cote pariuri – a fost la limită, mult mai grea decât era estimat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat însă un meci de-a dreptul șocant la Madrid, la începutul lunii Mai. Real Madrid s-a descurcat greu pe Santiago Bernabeu. Ambele echipe au avut ocazii de gol, însă prima reușită a venit în minutul 73, când Manchester City a deschis scorul. Bernardo Silva i-a pasat în lateral lui Mahrez, acesta a șutat și l-a învins pe Courtois. În acel moment, calificarea părea rezolvată. La pariuri sportive, se ajunsese spre finalul meciului la cote pariuri fabuloase pentru o victorie/o calificare a celor de la Real Madrid.

Și totuși, s-a întâmplat ceea ce părea imposibil, chiar în minutele de final. Real Madrid a întors scorul și implicit calificarea, impunându-se chiar la 2 goluri diferență. Rodrygo a reușit să marcheze în minutul 90. Doar două minute mai târziu, tot acesta a punctat din nou în poarta lui Ederson, declanșând sărbătoarea la Madrid. A urmat și golul 3 pentru spanioli, rezultând scorul final. Benzema a fost faultat în careu, arbitrul a dictat penalty, iar același Karim Benzema a transformat cu succes lovitura de la unsprezece metri.

Real Madrid și-a câștigat astfel accesul în finala UEFA Champions League, la Paris, pe Stade de France, contra Liverpool. Am fost extrem de aproape de a vedea o finală a Ligii Campionilor 100% britanică, însă Manchester City a ratat într-un mod incredibil accederea în ultima fază a competiției.

Despre UEFA Champions League se spune mereu că este competiția de fotbal cea mai spectaculoasă din Europa și, probabil, chiar din întreaga lume. Echipele care ajung în fazele finale ale competiției impresionează publicul, transformă jocul într-un adevărat spectacol. Jucătorii își etalează tehnica impresionantă, fotbalul este dus la nivel de artă și unele execuții par aproape magice.

Reclamă

Acolo unde există fotbal, există și pasionați de pariuri sportive. În România, online și offline, se poate paria pe orice meci important. În cazul partidelor din UEFA Champions League, agențiile de pariuri expun o mulțime de variante de joc. Se poate paria nu doar în sistem clasic 1 – X – 2, ci și pe evenimente din meci, scor exact, cornere etc.

Unii suporteri pariază pe echipele favorite, alții analizează în mod pragmatic șansele de reușită și încearcă să acționeze în mod inspirat. Marile echipe își validează adesea renumele, dar nu lipsesc surprizele. În plus, în cazul meciurilor care pun față în față două echipe grandioase, rezultatul poate fi de partea oricui, totul depinzând de forma de moment în care sunt jucătorii și poate și de puțin noroc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și