Închide meniul

(P) Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up comedy din țara noastră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 15:18

(P) Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up comedy din țara noastră

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up comedy din țara noastră

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up comedy din țara noastră

Stand-Up Revolution a intrat rapid în topurile preferințelor celor pasionați de comedie din România. Show-ul a ajuns deja la al doilea sezon, iar umorul de calitate prezent în emisiune face deliciul privitorilor postului Antena 1, iar momentele se viralizează rapid și în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din sezonul cu numărul doi al Stand-Up Revolution, la masa juraților s-a alăturat și Maria Popovici, una dintre cele mai apreciate femei care fac stand-up comedy în țara noastră. Ea face astfel echipa cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up.

Mai mult, nu doar că jurizează momentele, dar jurații vor intra și la votul publicului, iar la final cel care va obține cel mai mic punctaj va părăsi masa juriului.

Concurenții sunt de toate felurile – atât amatori cât și mai experimentați, iar ei beneficiază de îndrumare și sfaturi din partea temerarilor stand-up-ului românesc. De asemenea, în culisele emisiunii sunt încurajați de Șerban Copoț și Ilona Brezoianu, alte două nume îndrăgite de public.

Pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea, concurenții trebuie să vină cu momente de calitate, pline de umor. Apoi, în cazul în care acumulează numărul minim de voturi verzi din partea juraților continuă în concurs și ajung astfel la votul publicului. De altfel, publicul este cel care alege în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent.

Reclamă

Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution

Primul sezon Stand-Up Revolution a fost un succes și a oferit publicului numeroase momente pline de umor de calitate. Concurenții s-au întrecut în glume, dar până la urma câștigător trebuia să fie doar unul. Iar acesta a fost Sergiu Mirică, un concurent ce a făcut parte din echipa lui Vio, care a obținut trofeul competiției și premiul în valoare de 20.000 de euro.

În finală, Sergiu Mirică i-a avut adversari pe Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi, în același timp, din echipa lui Vio.

După ce a devenit în cel mai scurt timp unul dintre cele mai apreciate show-uri din țara noastră, Stand-Up Revolution a primit și o nominalizare la ediția cu numărul 21 a Premiilor TVmania, la categoria cel mai bun talent-show, unde mai sunt nominalizate și iUmor și Dancing on Ice: Vis în doi.

Reclamă 4 / 0/3

Stand-Up Revolution, parteneriat cu Vlad Cazino

Unul dintre partenerii Stand-Up Revolution este Vlad Cazino, primul cazinou online cu specific românesc, ce a fost lansat în 2018. Pe Vlad Cazino, utilizatorii au la dispoziție cele mai tari jocuri de casino online disponibile, atât în versiunea clasică dar și live, alături de bingo, poker și pariuri virtuale.

Încă de la apariție, Vlad Cazino a susținut divertismentul de calitate în toate formele atât online cât și offline, iar în acest sens au fost realizate numeroase parteneriate, cum ar fi cele cu festivalul UNTOLD. În același timp, Cătălin Bordea este unul dintre ambasadorii brandului. Mai mult, Vlad Cazino a susținut puternic industria de stand-up comedy din România, iar în 2021 a sponsorizat Global Headliners.

Compania își propune să susțină divertismentul de calitate în toate formele, iar parteneriatele de acest gen, cum este și cel cu Stand-Up Revolution, vin ca o dovadă în plus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și