Închide meniul

Tragedie uriaşă în familia jucătorului de cricket Fawad Ahmed. „Până când ne vom revedea, îngeraşul meu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 19:25 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:50

Reclamă
Tragedie uriaşă în familia jucătorului de cricket Fawad Ahmed. „Până când ne vom revedea, îngeraşul meu!

Tragedie uriaşă în familia jucătorului de cricket Fawad Ahmed

Volaj Profimedia

Tragedie uriaşă în familia jucătorului de cricket Fawad Ahmed. Acesta a anunţat pe reţelele de socializare decesul bebeluşului său, în vârstă de doar 4 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fawad Ahmed, în vârstă de 41 de ani, şi soţia sa au devenit părinţi pentru a doua oară în luna iunie. Micuţul a avut probleme de sănătate şi după mai multe luni petrecute în spital, acesta a decedat. Fawad Ahmed a fost devastat de durere, după ce copilaşul său s-a luptat luni de zile să trăiască.

Tragedie uriaşă în familia jucătorului de cricket Fawad Ahmed

Fawad Ahmed a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare prin care a anunţat decesul bebeluşului său. Pe lângă text, Fawad a postat şi o inimă ruptă în două. Mesajul transmis de sportiv este copleşitor.

„Până când ne vom revedea, îngeraşul meu! Din păcate, după o lungă luptă, omulețul meu a pierdut lupta dureroasă și grea. Cred că ai ajuns într-un loc mai bun, ne vei lipsi atât de mult. Sper ca nimeni să nu treacă prin această durere!„, a fost mesajul postat de Fawad Ahmed.

Şi Federaţia de Cricket din Australia a reacţionat la tragica veste. „Gândurile comunității australiane de cricket merg către fostul spinner australian Fawad Ahmed, după moartea fiului său tânăr.Condoleanțele noastre sunt pentru Fawad, familia și prietenii lui în această perioadă teribil de dificilă”, au scris australienii.

Reclamă
Reclamă

Ahmed Fawad s-a născut în Pakistan, iar în 2010 a plecat în Australia, acolo unde a aplicat pentru a avea partea statutul de refugiat.

 

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 4 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și