Închide meniul

„Parcă și-a programat moartea!”. Detalii tulburătoare oferite de vedeta din România care și-a pierdut tatăl. „Este dureros, a venit subit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2021, 11:59

„Parcă și-a programat moartea!. Detalii tulburătoare oferite de vedeta din România care și-a pierdut tatăl. „Este dureros, a venit subit

Tatăl Cameliei Potec a murit în luna iulie

Facebook

67 de ani avea tatăl fostei mari campioane. Camelia Potec a avut o reacție sfâșietoare când a primit vestea și s-a întors de urgență în țară. După mai bine de trei luni de la acea tragedie, medaliata cu aur la JO de la Atena a găsit putere să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec și-a pierdut tatăl în acest an

Este dureros. Nu ne pregăteam de așa ceva, nu ne așteptam. A venit subit. Era un om care ne ținea pe noi optimiști. Vorbeam zilnic, îmi doream sa ne vedem mai des, dar… Nimeni nu se aștepta să moară, era puternic, cu zâmbetul pe buze.

Eram la Olimpiadă când am primit vestea. Avea un mic diabet dar era ținut sub tratament, nu era de moarte. Stresul poate ca l-a adus aici. La 67 de ani conducea mai bine de 100 de oameni, era foarte activ. Parcă și-a programat moartea. Asta s-a întâmplat imediat după ce am terminat toate concursurile„, a declarat Camelia Potec, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec (67 de ani) a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012.

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după decesul tatălui său

NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD!

Reclamă

TIPETE DE DURERE SI DORINTA DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE STIU CA NU O SA-L PRIMIM!

SPER CA DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE DUCA IN LUMINA CA SA POTI AVEA GRIJA DE NOI IN CONTINUARE, TATI!

TE IUBESC CU TOATA FIINTA MEA!„, a scris Camelia Potec pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Camelia Potec a fost în doliu
  • Tatăl fostei mari campioane a încetat din viață

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și