Închide meniul
Foto

Părinţii puştiului poreclit „Micul Hercule”, şocaţi de creşterea preţurilor. Câţi bani poate să câştige mama lui Giuliano Stroe după o zi de muncă

De Antena Sport
Publicat: 3 februarie 2023, 13:20

Părinţii puştiului poreclit „Micul Hercule” trec prin momente dificile şi au mari probleme cu banii. Sunt şocaţi de creşterea preţurilor. Anunţul disperat a fost făcut de tatăl lui Giuliano Stroe. Acesta a postat un mesaj emoţionant pe contul de Facebook al copilul care a şocat România încă de când avea 2 ani.

Reclamă
Giuliano Stroe şi familia lui au mari probleme cu banii

Părinţii puştiului poreclit "Micul Hercule" au mari probleme cu banii. Sunt şocaţi de creşterea preţurilor

Iulian Stroe este tatăl lui Giuliano Stroe / Colaj Facebook

Iulian Stroe a înfiinţat clubul de box „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club” şi îi antrenează pe cei doi fii ai săi, Giuliano şi Claudio. Aceştia fac și sparring la Dinamo, dar costurile pentru a ajunge în Bucureşti sunt greu de suportat de familie.

Reclamă

Părinţii puştiului poreclit „Micul Hercule” au mari probleme cu banii. Sunt şocaţi de creşterea preţurilor

În această dimineaţă, tatăl „Micului Hercule” le-a cerut ajutorul celor trei milioane de urmăritori pe care îi are Giuliano pe reţelele sociale. Îşi doreşte să îşi aducă copiii în capitală pentru a se lupta cu sportivi de top, dar lipsa banilor îi dă mari bătăi de cap

Reclamă

Nu suntem siguri că vom merge din cauza lipsei de fonduri. Mama lor este plătită cu 12 euro/zi (n.r. aproximativ 60 de lei), avem nevoie de aproape 100 de euro ca să mergem la București. Nimic nu este în regulă, știu. E nevoie de petrol, prânz şi bilet de metrou, atât!„, a transmis Iulian Stroe.

La scurt timp distanţă, tatăl lui Giuliano Stroe a venit cu un nou mesaj cutremurător.

Ieri am luat această bucată de carne pentru a-i hrăni pe băieţi. A avut 1.5 kg şi a trebuit să plătesc 32 de lei. Asta înseamnă 7 eruo. Mama băieţilor câştigă 12 euro pe zi, la muncă. Vi se pare normal?„, a mai spus Iulian Stroe.

Nu este prima dată când acesta cere să fie ajutat financiar. În luna octombrie a anului trecut strângea fonduri pentru participarea lui Claudio la campionatul național.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Supranumit „Micul Hercule” a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea