Închide meniul

Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!”

Publicat: 6 mai 2022, 18:15

Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!

Jill Biden este fan înfocat a unei echipe de hochei. Joe Biden a făcut o glumă de senzaţie

Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden / Profimediaimages

  • Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden este una cel puţin surprinzătoare. Prima Doamnă a Statelor Unite a făcut dezvăluri în urmă cu mai bine de un deceniu, moment în care Joe Biden a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia preşedintelui SUA a sosit în această zi în România şi urmează să se întâlnească cu militarii americani aflaţi la Baza Mihail Kogălniceanu. Jill Biden este profesoară de engleză, dar este şi o împătimită a sportului. O replică celebră a lui Joe Biden, din 2010, spune totul despre cât de împătimită este pentru hochei.

Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden

Jill Biden este mare susţinător al celor de la Philadelphia Flyers, iar liderul de la Washington a recunoscut că este nevoit să fie şi el un susţinător înfocat al echipei.

Reclamă

Trebuie să vă spun că sunt vinovat! Sunt un fan al Philadelphia Flyers şi nu mă ascunt. Am fost suporter al acestei echipe şi înainte să mă căsătoresc cu o fată din Philadelphia (n.r. Jill Biden).

Fanii Philadelphiei sunt cei mai… perseverenţi din lume. Soţia mea se numără printre ei, e clar. Eu ori susţin cu ardoare Flyers, ori dorm singur! Nu a fost greu să aleg ce să fac, chiar deloc!„, a glumit Joe Biden, potrivit broadstreethockey.com spre amuzamentul jurnaliştilor prezenţi.

Reclamă

Jill a recunoscut că, în copilărie, era mare fan al lui Flyers, dar că susținea și alte echipe locale, precum Eagles și Phillies.

Un hocheist rus, umplut de sânge înainte să se întâlnească cu Joe Biden

Mikhail Sergachev a fost în centrul unui moment tensionat chiar înainte să stea lângă preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Rusul care îmbracă tricoul echipei de hochei Tampa Bay Lightning a fost implicat într-un scandal.

La meciul din NHL cu Florida, Segarchev şi-a împărţit pumni cu canadianul Samuel Bennet. Sportivul rus a primit două lovituri năprasnice în faţă şi a fost umplut de sânge. Cu greu au fost opriţi cei doi, iar Mikhail a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a părăsit gheaţa.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile au devenit virale, mai ales că incidentele au avut loc cu scurt timp înainte ca toţi jucătorii şi staff-ul lui Tampa Bay să fie primiţi de Joe Biden. Aşa cum espn.com a amintit, a fost o rară întrevedere avută de preşedintele SUA, cu oameni din sport, în decursul celor 64 de zile de război din Ucraina.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât la Casa Albă şi-au făcut apariţia cei trei ruşi din lotul lui Tampa Bay Lightning: Andrei Vasilevskiy, Nikita Kucherov şi Mikhail Sergachev.

Aproape toată lumea a venit, toţi cei care au putut să ajungă. Este o tradiţie pe care o avem: dacă ajungi campion, mergi la Casa Albă ca să-l cunoşti pe preşedinte„, a declarat, săptămâna trecută, căpitanul Ryan McDonagh.

Mikhail Sergachev are 23 de ani ani şi a jucat deja 360 de meciuri în NHL. Este la Tampa Bay din 2017 şi a mai jucat pentru Irbis Kazan, Windsor Spitfires şi Montreal Canadiens.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Naționala României de hochei rămâne în Divizia A, după rezultatele obținute
Extra • 5 mai, 20:40
Naționala României de hochei rămâne în Divizia I, Grupa A! Coreea de Sud a învins Lituania, scor 2-1, și i-a ajutat pe „tricolori”
Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale
Extra • 5 mai, 17:03
Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale
România – Polonia, 14:30, LIVE VIDEO
Alte sporturi • 5 mai, 14:20
România – Polonia 2-6! Tricolorii au pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY
Toate calculele înaintea meciului România - Polonia (vineri, 14:30)
Alte sporturi • 4 mai, 14:13
Toate calculele înaintea meciului România – Polonia (azi, 14:30). Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A e exclusiv în AntenaPLAY
Noutățile lunii mai în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 3 mai, 13:46
Noutățile lunii mai în AntenaPLAY