Închide meniul
Foto

Pasiunea ascunsă pe care o are Marcel de la Insula Iubirii. Mesajul fabulos al lui „Maluma de România” pentru Simona Halep

Publicat: 12 august 2024, 12:53

Reclamă
Pasiunea ascunsă pe care o are Marcel de la Insula Iubirii. Mesajul fabulos al lui „Maluma de România” pentru Simona Halep

Pasiunea ascunsă pe care o are Marcel de la Insula Iubirii

Marcel Andrei, în timpul unui interviu / AntenaSport

Au apărut detalii despre pasiunea ascunsă pe care o are Marcel Andrei, de la Insula Iubirii. Ispita show-ului de pe Antena 1 a vorbit despre viaţa lui şi despre modul în care se menţine în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel are 31 de ani şi şi-a petrecut o mare parte din viaţă în străinătate. În Insulele Canare lucrează ca barman şi chelner într-un restaurant. Marea lui pasiune este fitness-ul. Rar trece o zi în care nu merge la sală.

Pasiunea ascunsă pe care o are Marcel de la Insula Iubirii

Pasiunea mea e fitness-ul. Am început uşor, de la vârsta de 18 ani, serios am început la 20 de ani. Trebuie să te ţii constant, măcar de cinci ori pe săptămână. Dacă plec în turneu, voi face în maşină. E importantă şi dieta. Cam 70% dieta contează foarte mult. Sala şi dormitul.

Muşchiul are memorie, dacă într-o lună eşti strict cu dieta şi te duci regulat la antrenament, mănânci ok, într-o săptămână revin.

Tot ce s-a întâmplat acolo (n.r. la Insula Iubirii) a venit spontan„, a declarat Marcel Andrei într-un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Marcel a lucrat şi în armată şi a fost caporal. Acum a devenit celebru la Insula Iubirii cu replici virale. „Stilul meu e așa mai chulo”, a fost una dintre ele, potrivit a1.ro. Ispita are un mesaj pregătit şi pentru Simona Halep.

(N.r. Te sună Simona Halep. I-ai spune ‘Hola, mami’?) Dacă mă va suna, cu siguranţă o să-i spun: ‘Hola, mami, que guapa!’„, a glumit Marcel.

Insula Iubirii este luni, marti şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Reclamă

Simona Halep s-a destăinuit, după cea mai grea perioadă din viaţa ei

Simona Halep a oferit un interviu amplu în care a vorbit deschis despre suferinţa pe care i-a provocat-o suspendarea. Fostul lider WTA a mărturisit că nu se aştepta ca revenirea ei pe teren, după decizia salvatoare de la TAS, să fie atât de dificilă. Halep s-a confruntat cu accidentări după revenirea pe teren.

Am suferit emoțional, mental. Nu mă așteptam ca revenirea să fie atât de dificilă și, chiar dacă am câștigat (n.r.: apelul), iar totul s-a lămurit, în continuare, am rămas cu ceva sechele.

Am avut familia alături. Știu că sună a clișeu, dar pentru mine a fost exact cum auzisem. Că atunci când ai probleme, când dai de necazuri, lumea te părăsește. Și rămâi doar cu familia și oamenii care îți sunt foarte apropiați. Așa că, la mine, a fost la fel„, a declarat Simona Halep, într-un amplu interviu pe care i l-a dat lui Craig Gabriel, publicat pe wearetennis.bnpparibas.

Simona Halep a mărturisit că a primit lovitură după lovitură în ultima perioadă. Fostul lider mondial a precizat că, cel mai recent, a fost afectată de accidentări.

A fost divorțul, a fost dopajul, iar acum sunt accidentările. Unul după altul. Și accept totul, gândindu-mă că așa trebuie să se întâmple. Mereu mă uit la citate motivaționale. Și unul spune așa: nu contează ce vine la tine, contează cum reacționezi.

Așa că încerc să reacționez cât de bine pot, să primesc lecția, să devin mai puternică, fiindcă sunt convinsă că viața mai are multe de oferit (n.r. zâmbește). Pentru că mereu am crezut în partea bună a vieții.

N-am crezut că oamenii pot fi răi sau că ți se poate întâmpla o situație nedreaptă, precum cea pe care am trăit-o. Acum, văd puțin cam negativ totul. Am început să fiu pregătită, în cazul în care mi se va întâmpla ceva rău. Încerc să învăț să cred din nou în bine. Trec acum prin această etapă. N-am terminat-o, dar lucrez la asta”, a mai declarat Simona Halep în interviul citat.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:38

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă: „Responsabilitatea e a mea!”

15:08

Cine va arbitra Supercupa Europei! Real Madrid şi Atalanta luptă pentru primul trofeu european al sezonului

14:44

Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul! Una dintre vedetele echipei, la un pas de un transfer uriaş! Florin Manea a confirmat

14:38

„Cine nu şi-ar dori să-i cânte imnul Champions League?” Charalambous şi Lixandru, ultimele detalii înainte de FCSB – Sparta Praga

14:13

Cine este noul „star” de la Universitatea Craiova! Jucătorul remarcat, după ce oltenii au urcat pe primul loc: „Cel mai bun!”

14:05

Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival: ”Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea
Citește și