Închide meniul

Pasiunea ascunsă pe care o avea Nosfe, artistul care a murit la 37 de ani: „Tot cartierul vuia!”

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2022, 15:49

Reclamă
Pasiunea ascunsă pe care o avea Nosfe, artistul care a murit la 37 de ani: „Tot cartierul vuia!

Pasiunea ascunsă pe care o avea Nosfe, artistul care a murit la 37 de ani

Nosfe a murit la 37 de ani / Facebook

O nouă tragedie a avut loc în România. Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti, a murit la vârsta de 37 de ani. Puţini ştiu că trapperul era un împătimit fan al fotbalului, după cum chiar el a recunoscut în 2018. Pasiunea ascunsă pe care o avea Nosfe, pe numele său complet Darius Vlad Crețan, a fost dezvăluită într-un interviu surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă nu se ştie cauza morţii lui Nosfe, o anchetă fiind în plină desfăşurare. Până să se apuce de muzică, artistul din Şatra B.E.N.Z a jucat fotbal la Galaţi.

Pasiunea ascunsă pe care o avea Nosfe, artistul care a murit la 37 de ani

Am jucat șapte ani, la Dunărea Galați. Eram atacant, la mălai, că n-aveam tehnică, doar viteză și forță. Apoi, când ajungeam în fața porții, dădeam cele mai dubioase goluri. Dar știi mentalitatea bărbatului: important e să intre. Eram foarte muncitor și asta mă ținea titular, plus că, într-adevăr dădeam multe goluri.

Îmi amintesc cum nu mă duceam la școală pentru a lua parte la două antrenamente pe zi. Jucam fotbal în picioarele goale, pe ciment, în fața blocului, vara, când au fost lovite turnurile gemene. Tot cartierul vuia: a început războiul! Trăiam pentru fotbal pe-atunci„, spunea Nosfe, în 2018, pentru vice.com.

Nosfe a şi făcut două piese legate de fotbal: „Hagi” şi „Bernabeu”. Acesta anunţase că nu era fanul vreunei echipe din Liga 1, dar că susţinea naţionalei tricolore.

Reclamă

Țin cu România, cu echipele românești când joacă cu echipe străine, iar, dacă ar fi să aleg o echipă, aș alege una din orașul meu natal, evident. Nici nu-mi place să discut despre asta, pentru că oamenii se transformă când vine vorba de politică sau de fotbal„, a mai spus Nosfe pentru sursa citată.

Comunicatul Poliţiei după moartea artistului Nosfe

Tragedia a fost anunţată chiar de colegii de trupă ai lui Nosfe. Cu o seară înainte, aceştia avuseseră concert.

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!„, au transmis cei de la Șatra B.E.N.Z.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii au anunţat că o anchetă este în desfăşurare, pentru a se stabili circumstanţele decesului.

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv„, se anunţă într-un comincat al IPJ Ilfov.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și