Închide meniul

Alexandru Vagner s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani! Tragedie în fotbalul românesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 10:59 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 12:37

Alexandru Vagner s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani! Tragedie în fotbalul românesc

Alexandru Vagner s-a stins din viață

Alexandru Vagner a decedat la vârsta de 33 de ani / Facebook

Alexandru Vagner s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Fostul fundaș de la Gloria Bistrița, FC Brașov și Petrolul suferise un infarct în urmă cu o săptâmână. Vestea tragică din fotbalul românesc a fost anunțată de sora fotbalistului în cursul zilei de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vagner avea numai 33 de ani, iar în ultima perioadă se antrena alături de o echipă din Liga a 4-a, cu gândul să revină pe teren.

Alexandru Vagner s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani!

Alexandru Vagner a suferit un infarct în urmă cu 10 zile în timp ce se afla pe terenul de antrenament. Acesta a fost internat în stare critică la Spitalul Județean din Brașov.

Din păcate, starea sa a continuat să se înrăutățească, iar astăzi s-a stins din viață.

„M-au sunat în această dimineață de la spital să-mi spună că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a anunțat Mihaela, sora lui Alexandru Vagner, pentru Monitorul Expres.

Reclamă

Vagner făcuse o pauză în cariera de fotbalist, după o ultimă aventură la SR Brașov, în urmă cu 4 ani. Fundașul era pregătit să revină din nou în fotbal la Inter Cristianla, o echipă de Liga a 4-a. Planul lui Alexandru era să se întoarcă pe teren în iarnă, însă lucrurile au luat o întorsătură tragică.

În timpul unui antrenament, Alexandru Vagner s-a prăbușit pe teren în timp ce mergea către vestiare, ca urmare a unui infarct.

Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna și Petrolul sunt echipele pentru care a jucat Vagner de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

120 de meciuri a adunat Vagner în Liga 1. El a fost convocat de 3 ori și la naționala U19 a României.

Alexandru Vagner, dezamăgit de fotbalul românesc: „Am fost păcălit, umilit!”

În momentul retragerii din 2018, Vagner a dezvăluit că fotbalul l-a dezamăgit. Ulterior, fundașul a început să-și dedice timpul poker-ului.

„Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei.

Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc”, spunea, în urmă cu 4 ani, Alexandru Vagner.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și