Închide meniul
Foto

Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 16:46

Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare

Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican

Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican a fost dezvăluită chiar de omul de afaceri. Alexandru este băiatul pe care Cristi Borcea îl are din căsnicia cu Alina Vidican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea şi Alina Vidican au 2 copii: pe Alexandru George şi pe Gloria. Alexandru are aceeaşi pasiune cu tatăl său. Îi place fotbalul şi a venit tocmai din SUA pentru a urmări meciul României cu Irlanda de Nord. Mai mult, Borcea va merge cu fiul său şi la meciurile României de la EURO 2024. (VEZI IMAGINI RARE CU CROSTI BORCEA ŞI FIUL SĂU DIN CĂSNICIA CU ALINA VIDICAN)

Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican

Chiar micuţul aAlexandru a spus că va merge cu tatăl său la EURO. „Da„, le-a spus Alexandru jurnaliştilor când a fost întrebat dacă va merge şi la EURO cu tatăl său.

După mulți ani, trăim și noi satisfacția de a merge la EURO. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la EURO, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”, a spus şi Cristi Borcea.

Alina Vidican arată impecabil la 39 de ani

Alina Vidican, cea de-a doua soţie a milionarului român, a sărbătorit Valentine’s Day alături de bărbatul lângă care şi-a refăcut viaţa. Femeia care i-a dăruit doi copii fostului patron de la Dinamo a trecut peste divorţul dureros prin care a trecut.

Reclamă

Cristi Borcea a pus capăt căsniciei cu Vidican în 2016, moment în care trăia deja o poveste de iubire cu Valentina Pelinel. Cu doi ani înainte, „Leonidas” primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”.

Alina Vidican s-a stabilit în Statele Unite şi s-a căsătorit cu un milionar brazilian. În 2019 l-a întâlnit pe Claude Senhoreti, într-un moment în care brazilianul era însurat cu altă femeie. S-au cunoscut în timp ce românca îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Alina, care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), locuieşte la Miami într-un lux de nedescris. A sărbătorit „ziua îndrăgostiţilor” alături de Claude Senhoreti. Brazilianul, care este pilot de curse, a avut un mesaj special pentru româncă.

Reclamă 4 / 0/3

Este doar o simplă iubire adevărată! Un Valentine’s fericit, dragostea mea!„, a fost mesajul care a însoţit o imagine cu Alina Vidican.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și