Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea: „O iubire adevărată!”. Cât de frumoasă este Alina Vidican, la 39 de ani

Reclamă

Publicat: 15 februarie 2024, 12:31

Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea: „O iubire adevărată!”. Cât de frumoasă este Alina Vidican, la 39 de ani

Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea / Colaj Instagram

Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Alina Vidican, cea de-a doua soţie a milionarului român, a sărbătorit Valentine’s Day alături de bărbatul lângă care şi-a refăcut viaţa. Femeia care i-a dăruit doi copii fostului patron de la Dinamo a trecut peste divorţul dureros prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a pus capăt căsniciei cu Vidican în 2016, moment în care trăia deja o poveste de iubire cu Valentina Pelinel. Cu doi ani înainte, „Leonidas” primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”.

Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea

Alina Vidican s-a stabilit în Statele Unite şi s-a căsătorit cu un milionar brazilian. În 2019 l-a întâlnit pe Claude Senhoreti, într-un moment în care brazilianul era însurat cu altă femeie. S-au cunoscut în timp ce românca îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Alina, care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), locuieşte la Miami într-un lux de nedescris. A sărbătorit „ziua îndrăgostiţilor” alături de Claude Senhoreti. Brazilianul, care este pilot de curse, a avut un mesaj special pentru româncă.

Este doar o simplă iubire adevărată! Un Valentine’s fericit, dragostea mea!„, a fost mesajul care a însoţit o imagine cu Alina Vidican.

Reclamă

Alina Vidican este asaltată cu cadouri scumpe de la cel de-al doilea soţ. Acesta i-a cumpărat mai mulţi bolizi de lux, de sute de mii de euro.

Melissa Borcea locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro

Melissa Borcea ar locui alături de cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, şi de fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. „Leonidas” a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Ce spunea Alina Vidican despre Valentina Pelinel, în trecut: „Am simțit că e periculoasă!”

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți în perioada 2011-2016. Căsnicia lor a ajuns la final după ce milionarul român ar fi înșelat-o pe Alina cu Valentina Pelinel, actuala lui soție.

În urmă cu ceva timp, Alina Vidican a explicat că era conștientă de faptul că Cristi Borcea o înșela cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, Alina a continuat relația cu Borcea și chiar a ales să se căsătorească cu el.

Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă (n.r. – pe Valentina Pelinel)! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a spus Alina Vidican, în urmă cu câțiva ani.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și