Închide meniul
Foto

Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 13:27

Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”

Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"

Colaj Captură Youtube

Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”. Este vorba Cosmin Olăroiu, cel care a făcut zeci de milioane de euro la arabi şi şi-a deschis un restaurant de lux la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai buni antrenori români ai momentului. Puţină lume ştie de pasiunea secretă pe care o are pentru un alt sport. Este vorba de Jiu Jitsu Brazilian, sport pe care l-a descoperit şi a început să îl practice în urmă cu câţiva ani. Superba sa soţie, Luminiţa, dar şi prietenii apropiaţi, au aflat primii de pasiunea sa pentru artele marţiale. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI COSMIN OLĂROIU)

Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”

Acum fac şi un alt sport, pe care îl recomand tuturor. Eu sunt fascinat, îmi doresc atât de mult să ajung la antrenament, de fiecare dată, pentru că descoperi acolo nişte lucruri despre care credeai că nici nu pot exista. Fac Bazilian Jiu-Jitsu, e şah absolut.

În fotbal nu există atâta strategie câtă există în sportul ăsta. Trebuie să ai tehnică, să ştii să treci dintr-un procedeu într-altul, să ai tranziţii. Trebuie să gândeşti în permanenţă, tu în permanenţă trebuie să ştii ce urmează

Eu când ajung acasă încep să mă gândesc: din procedeul ăsta trebuie să trec în ăsta, ce am făcut, cum am făcut. Nu credeam că există un sport atât de profund, de analitic„, spunea Olăroiu în Podcastul lui Damian Drăghici.

Reclamă

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Recomandări
  • Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
  • Dezvăluirea făcută de Cosmin Olăroiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și