Închide meniul

Pe ce poate cheltui Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună, chiar şi la 83 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 14:14

Pe ce poate cheltui Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună, chiar şi la 83 de ani

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac are o cheltuială de 100.000 de euro în fiecare lună, doar pentru a putea folosi cele trei avioane pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului. Costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pe ce poate cheltui Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. „Vedeta” este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Cum a ajuns Ion Țiriac miliardar! Magnatul a spus totul în doar 5 cuvinte

Ion Țiriac a dezvăluit care este cea ma mare calitate a sa, care l-a ajutat de-a lungul vieții. Magnatul român a spus totul în doar cinci cuvinte: ”sunt cu picioarele pe pământ”. Acesta poate fi un exemplu pentru toți oamenii care se află la început de drum.

”Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

Reclamă

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a spus Ion Țiriac.

„Sunt singurul om din lume care deține asta”. Ion Țiriac are cu ce se lăuda

Al patrulea cel mai bogat român, potrivit topului actualizat al Forbes, are o colecție spectaculoasă. Cu o avere de 1.4 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis a investit o sumă uriașă pentru colecția sa de mașini.

Ion Țiriac a ajuns la aproximativ 400 de mașini, iar în galeria pe care o deține în Otopeni are expuse peste 150. „Perla coroanei”, după cum recunoaște omul de afaceri, este modelul Rolls-Royce Phantom IV, care i-a aparținut chiar și sultanului Aga Kahn.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Mai știți colecția de mașini cât numără? Câte mașini aveți în momentul de față și care e cea mai valoroasă?) Cred că sunt undeva între 350-400 de mașini. Cea mai valoroasă probabil că este totuși acest Rolls-Royce Phantom IV, care a câştigat cel mai mare concurs de mașini clasice de epocă în Statele Unite”, a spus Ion Țiriac pentru antena3.ro.

„Bijuteria” spectaculoasă a miliardarului român are ca an de fabricație 1950. Este cel mai exclusivist model construit de Rolls Royce. Țiriac a dezvăluit că nu ar fi dispus să vândă modelul Phantom IV nici măcar pentru 7 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și