Închide meniul

Pensia incredibil de mică pe care Mihăiţă Neşu o primeşte de la statul român

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2023, 19:04

Pensia incredibil de mică pe care Mihăiţă Neşu o primeşte de la statul român

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

AS.ro LIVE

Pensia incredibil de mică pe care Mihăiţă Neşu o primeşte de la statul român. Fostul fundaş al naţionalei României primeşte şi din partea statului olandez o pensie mult mai consistentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș român a suferit un accident groaznic în urmă cu mai bine de 11 ani, în timpul unui antrenament la Utrecht, în Olanda. În urma accidentării, fotbalistul român a rămas paralizat, iar viața sa s-a schimbat la 180 de grade.

Pensia incredibil de mică pe care Mihăiţă Neşu o primeşte de la statul român

Mihăiţă Neşu primeşte o pensie de 100 de euro din partea statului român. De asemenea, fostul fundaş al Stelei primeşte şi o pensie de însoţitor în valoare de 300 de euro. De asemenea, Mihăiţă Neşu mai primeşte o pensie de 3000 de euro

„Din păcate când m-am întors din Olanda, în țară, am zis că ca să pot să rezist, să zic așa, să fiu bine la mine în țară trebuie să încerc să nu văd prea mult lucrurile care nu-s bune și dacă le văd să încerc să le schimb eu și să nu mă afecteze.

Dar e adevărat că asta e realitatea. Practic majoritatea persoanelor cu dizabilități, dacă n-au condiții financiare bune, e foarte greu să trăiască. Și eu am foarte mulți prieteni cu dizabilități cu care vorbesc și le știu viața și știu cât le greu părinților lor să-i să-i ajute și să le ofere toate condițiile”, a povestit Mihai Neșu, pentru antena3.ro.

Reclamă

Mihai Neşu a împlinit 40 de ani

Mihai Neșu a împlinit 40 de ani duminică, în ziua derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Fanii roș-albaștrilor nu l-au uitat pe fostul fundaș. Aceștia i-au scandat numele în timpul partidei.

Fostul fundaș a primit mai multe mesaje emoționante din partea oamenilor de fotbal, prieteni sau foști colegi, care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere. Printre aceștia s-au numărat Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă, George Ogăraru, Dorin Goian, Mirel Rădoi, dar și actuali fotbaliști de la FCSB, precum Darius Olariu sau Tavi Popescu.

„Bună, Mihai! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez la mulți ani din toată inima! Să fii sănătos, spor în proiectul tău! Știu că vei face lucruri mari”, i-a transmis Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Și fotbaliști străini i-au adus un gând bun. Dries Mertens, fostul star de la Napoli, este impresionat de inițiativa lui Mihai Neșu și i-a transmis și el un mesaj superb de ziua sa.

„Salut, Mihai! Vreau să știi că sunt foarte mândru de tine! Ai pornit de la zero un proiect și l-ai transformat în ceva special! Abia aștept să vizitez centrul de recuperare! Vârsta de 40 ani e una specială, îti urez la mulți ani și abia aștept să te văd!”, a fost mesajul lui Mertens.

Și cei de la FCSB au ținut să-i trimită un gând bun fostului fotbalist roș-albastru. Pe pagină de Facebook a clubului a fost postat un videoclip dedicat lui Mihai Neșu, iar suporterii bucureștenilor i-au urat la mulți ani.

Recomandări
  • Pensia incredibil de mică pe care Mihăiţă Neşu o primeşte de la statul român
  • Fostul fundaş al naţionalei României primeşte şi din partea statului olandez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și