Închide meniul
VIDEO

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Mihai Neșu! Ce s-a întâmplat la derby-ul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 20:40

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Mihai Neșu! Ce s-a întâmplat la derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Fostul fundaș al roș-albaștrilor împlinește 40 de ani chiar în ziua meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neșu a împlinit 40 de ani în ziua derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Fanii roș-albaștrilor nu l-au uitat pe fostul fundaș. Aceștia i-au scandat numele în timpul partidei.

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu cu Universitatea Craiova

Mihai Neșu a suferit o accidentare cumplită în 2011, la un antrenament al celor de la Utrecht. În urma acelui incident a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală. De atunci trăiește într-un scaun cu rotile.

Ulterior, fostul fundaș a început o nouă viață și a început să lucreze la un proiect personal: „Mihai Neșu Foundation”. Marea sa dorință este să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea.

Mesaje emoționante primite de Mihai Neșu

Fostul fundaș a primit mai multe mesaje emoționante din partea oamenilor de fotbal, prieteni sau foști colegi, care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere. Printre aceștia s-au numărat Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă, George Ogăraru, Dorin Goian, Mirel Rădoi, dar și actuali fotbaliști de la FCSB, precum Darius Olariu sau Tavi Popescu.

Reclamă

„Bună, Mihai! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez la mulți ani din toată inima! Să fii sănătos, spor în proiectul tău! Știu că vei face lucruri mari”, i-a transmis Gică Hagi.

Și fotbaliști străini i-au adus un gând bun. Dries Mertens, fostul star de la Napoli, este impresionat de inițiativa lui Mihai Neșu și i-a transmis și el un mesaj superb de ziua sa.

„Salut, Mihai! Vreau să știi că sunt foarte mândru de tine! Ai pornit de la zero un proiect și l-ai transformat în ceva special! Abia aștept să vizitez centrul de recuperare! Vârsta de 40 ani e una specială, îti urez la mulți ani și abia aștept să te văd!”, a fost mesajul lui Mertens.

Reclamă 4 / 0/3

Și cei de la FCSB au ținut să-i trimită un gând bun fostului fotbalist roș-albastru. Pe pagină de Facebook a clubului a fost postat un videoclip dedicat lui Mihai Neșu, iar suporterii bucureștenilor i-au urat la mulți ani.

Mihai Neșu, dezvăluiri despre accidentul horror pe care l-a suferit

„Eu sunt bine acum. În 2014 a fost o sincopă în care nu mai funcționa nimic în organism și toată lumea credea că o să mor. Tata, Dumnezeu să-l ierte, era simpatic că venea la spital și se uita pe analize, cum era el doctor, și era într-o stare mai tristă după accidentul meu… eu îl auzeam din salon când vorbea: ‘Aoleu, săracul! Moare copilul, moare copilul!”. Numai așa spunea. Eu îi strigam: ‘Nu mor, stai liniștit!’.

Vedea el că am nu știu ce pe la plămâni… a fost o situație gravă atunci, dar m-a ajutat Dumnezeu să trec și am învățat că trebuie să am mai mare grijă de mine. Nu înseamnă că, dacă ești paralizat, stai așa și nu faci nimic. De prin 2016 am început să fac conștiincios terapie.

Chiar un doctor, la primul control în Olanda, s-a uitat pe dosarul meu și mi-a spus că nu înțelege cum mai trăiesc. A spus că 99 din 100 mor în situația mea. Adică eu am rămas fără oxigen foarte mult timp, chiar dacă a venit repede ambulanța. Totuși a durat puțin și pe lângă asta nu am rămas cu sechele la creier. Am avut ruptă o arteră, inunda sângele în creier… și asta a fost cel mai greu de oprit. Din operația de 5 ore, 3 ore s-au chinuit să oprească sângerarea asta. Minunea a fost că n-am rămas cu sechele după problema asta.

Prognoza lor a fost că n-o să pot să respir niciodată, că nu o să pot să mă mișc niciodată, dar pot mișca singur o mână, destul de bine, pot mânca singur cu ajutorul unor unelte. Chiar zilele trecute mi-am făcut niște teste, să văd cum circulă sângele, și toate sunt ca la un om în activitate fizică”, a declarat Mihai Neșu, care a făcut dezvăluiri teribile la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și