Închide meniul
Foto

Petrecere mare în familia lui Cristi Borcea! Milionarul şi Valentina Pelinel şi-au sărbătorit ambele fete!

Publicat: 15 august 2023, 18:47

Reclamă
Petrecere mare în familia lui Cristi Borcea! Milionarul şi Valentina Pelinel şi-au sărbătorit ambele fete!

Petrecere mare în familia lui Cristi Borcea!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Petrecere mare în familia lui Cristi Borcea! Milionarul şi Valentina Pelinel şi-au sărbătorit ambele fete pe care le au împreună, Indira Maria și Rania Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două fete pe care Cristi Borcea şi Valentina Pelinel le au împreună sunt gemene. Ambele îşi serbează onomastica de „Sfânta Maria”. Borcea şi Pelinel au şi un băiat împreună, pe Milan.

Petrecere mare în familia lui Cristi Borcea!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească şi să îţi lumineze drumul în viaţă! La Mulţi Ani, Maria!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. Ea a publicat un colaj cu ambele fete pe care le are cu Cristi Borcea pe Instagram. Atât Indira, cât şi Rania se numesc şi Maria.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Din primul mariaj, cu Mihaela Borcea, milionarul îi are pe Patrick (24 de ani), Melissa și Angelo (ambii au 20 de ani). Cu cea de a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are un băiat și o fată, pe George Alexandru (10 ani) și Gloria (7 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Şi cu ea Cristi Borcea are o fetiţă, Andreina Carolyn Christine (14 ani).

Chiar dacă are 9 copii, Cristi Borcea spunea că şi-ar dori şi al zecelea copil.

Reclamă

În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii. Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, spunea Cristi Borcea în emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea! Cum este descris milionarul de foştii lui profesori

S-a aflat ce studii are, de fapt, Cristi Borcea. Milionarul român a absolvit Liceul Industrial 26 din Bucureşti, însă nu a reuşit să-şi ia examenul de maturitate, Bacalaureatul, la vârsta de 18 ani, ci mult mai târziu.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere de sute de milioane de euro în cont.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul liceului pe care l-a absolvit Cristi Borcea a oferit detalii despre fostul său elev. Gică Maftei a declarat, în trecut, că fostul şef de la Dinamo era un elev liniştit, dar mediocru.

„Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a declarat Gică Maftei, într-un interviu acorda în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea a obţinut diploma de Bacalaureat la mai bine de şapte ani distanţă după ce a terminat cursurile liceului. Mai exact, la vârsta de 26 de ani, milionarul trecea „examenul maturităţii”, atunci când era deja în conducerea lui Dinamo.

Ulterior, după acest pas, Cristi Borcea s-a înscris şi la Facultatea de Inginerie şi Management a Universităţii private Bioterra. Milionarul a absolvit facultatea cu brio, terminând-o aproape de vârsta de 30 de ani.

Ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe

S-a aflat ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe. Fostul patron al lui Dinamo a împlinit 53 de ani în ianuarie, dar face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a milionarului român, a venit cu dezvăluiri din interiorul familiei.

Borcea a ajuns să facă sacrificii pe care puţini bărbaţi le-ar accepta! Omul de afaceri a apelat mai multe operaţii estetice şi are un obicei strict pe care îl urmează în fiecare seară. Face mai multe injecţii şi îşi pune diferite măşti.

„Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hyaluronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților. Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul collagen”, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel a precizat că, după fiecare zi de muncă, Cristi Borcea se opreşte în sala de fitness. „Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță”, a precizat cea care are 3 copii cu „Leonidas”. Borcea mai are alţi 6 copii din relaţiile anterioare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și