Închide meniul

„Poate voi fi ucis pentru aceste cuvinte!” Rusul care l-a înfruntat pe Vladimir Putin! Mesaj fără precedent pentru liderul de la Kremlin

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 9:00

„Poate voi fi ucis pentru aceste cuvinte! Rusul care l-a înfruntat pe Vladimir Putin! Mesaj fără precedent pentru liderul de la Kremlin

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei

Vladimir Putin, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

  • Mesaj fără precedent la adresa lui Vladimir Putin
  • Putin a declanşat războiul în Ucraina

Igor Denisov a transmis un mesaj fără precedent pentru Vladimir Putin. Fostul căpitan al naţionalei Rusiei, care s-a retras din activitate în 2019, i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit că i-a trimis şi o scrisoare liderului de la Kremlin prin care îl anunţă că este dispus să îngenuncheze în faţa sa pentru a-l convinge să opreasăc masacrul din Ucraina.

Igor Denisov, mesaj fără precedent pentru Vladimir Putin

Mai mult, fostul fotbalist este conştient că poate suporta mai multe consecinţe pentru mesajul transmis. Denisov ia în calcul să fie şi ucis pentru poziţia adoptată în cazul războiului din Ucraina.

Aceste evenimente reprezintă un dezastru. Un adevărat horror! Nu știu, poate voi fi întemnițat sau ucis pentru aceste cuvinte, dar spun ceea ce cred”, a spus Igor Denisov într-un interviu acordat politico.eu.

Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate

Întrebările despre sănătatea lui Putin continuă să circule după ce președintele rus a ratat iubitul său meci anual de hochei pe gheață. Liderul de la Kremlin a apărut în schimb într-un videoclip cu urme misterioase pe față.

Putin s-a retras din tradiționalul meci Night Hockey League în care era „așteptat” să concureze. Prima ediție a meciului de gală a avut loc în 2011. Pe gheață se înfruntă foști jucători din NHL, oligarhi și politicieni.

Vladimir Putin, cu vânătăile la vedere

Putin nu a participat anul acesta. În schimb, președintele rus a transmis un mesaj video dintr-un resort din orașul Sochi, informează East2West News, citat de New York Post. În videoclip se pot observa mai multe pete negre pe obrajii lui Vladimir Putin, care au fost mascate de machiaj, dar nu în totalitate.

„Vă doresc mult noroc în luptele voastre de gheață și toate cele bune. Și așa cum se spune, ‘Fie ca cei mai buni să câștige’„, a spus Putin, în mesajul său.

O sursă din Moscova a declarat pentru presa locală că jocul Night Hockey League „a fost întotdeauna o referință în programul lui Vladimir Putin și că trebuie să fie ceva în neregulă pentru ca el să nu se prezinte”.

Regional Kuban News a relatat că „era de așteptat ca Vladimir Putin să joace și pentru Legends of Hockey, la începutul lunii mai”. Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat că șeful statului nu va mai participa la joc.

Este doar a doua oară în ultimul deceniu când Vladimir Putin lipsește de la meciul de gală. În 2013, acesta a avut o „confruntare simbolică” și a urmărit meciul din tribune. Neprezentarea lui Putin la acea partidă a fost pusă pe seama problemelor de sănătate.

Putin, care are centura neagră la judo, și-a arătat adesea latura sportivă. Președintele Rusiei s-a lăudat în 2021 că hocheiul pe gheață i-a oferit longevitate și s-a folosit de apariția la Night Hockey League pentru a înlătura zvonurile despre sănătatea lui.

„Dacă faci sport, îți extinzi viața, o faci de o calitate mai bună și un sens mai profund”, a spus Putin, potrivit East2West.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 21 mart., 17:50
FOTO
Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!
Vladimir Putin, în timpul unei şedinţe
Extra • 30 dec., 15:50
Mesajul lui Vladimir Putin după moartea lui Pele: „Ilustru fiu al poporului brazilian”
Vladimir Putin este preşedintele Rusiei
Campionatul Mondial 2022 • 20 dec., 13:30
Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!”
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor
Extra • 29 sept., 18:43
Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare: „Voi merge săptămâna viitoare”