Închide meniul

Vladimir Putin, dat de gol! Președintele rus a apărut cu vânătăile la vedere. Gestul care arată că ar suferi de probleme de sănătate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 19:26

Vladimir Putin, dat de gol! Președintele rus a apărut cu vânătăile la vedere. Gestul care arată că ar suferi de probleme de sănătate

Vladimir Putin, dat de gol

Vladimir Putin, în timpul unei conferințe / Profimedia

Vladimir Putin, cu vânătăile la vedere. Întrebările despre sănătatea lui Putin continuă să circule după ce președintele rus a ratat iubitul său meci anual de hochei pe gheață. Liderul de la Kremlin a apărut în schimb într-un videoclip cu urme misterioase pe față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putin s-a retras din tradiționalul meci Night Hockey League în care era „așteptat” să concureze. Prima ediție a meciului de gală a avut loc în 2011. Pe gheață se înfruntă foști jucători din NHL, oligarhi și politicieni.

Vladimir Putin, cu vânătăile la vedere

Putin nu a participat anul acesta. În schimb, președintele rus a transmis un mesaj video dintr-un resort din orașul Sochi, informează East2West News, citat de New York Post. În videoclip se pot observa mai multe pete negre pe obrajii lui Vladimir Putin, care au fost mascate de machiaj, dar nu în totalitate.

„Vă doresc mult noroc în luptele voastre de gheață și toate cele bune. Și așa cum se spune, ‘Fie ca cei mai buni să câștige’„, a spus Putin, în mesajul său.

Sursa: East2West News

O sursă din Moscova a declarat pentru presa locală că jocul Night Hockey League „a fost întotdeauna o referință în programul lui Vladimir Putin și că trebuie să fie ceva în neregulă pentru ca el să nu se prezinte”.

Reclamă

Regional Kuban News a relatat că „era de așteptat ca Vladimir Putin să joace și pentru Legends of Hockey, la începutul lunii mai”. Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat că șeful statului nu va mai participa la joc.

Este doar a doua oară în ultimul deceniu când Vladimir Putin lipsește de la meciul de gală. În 2013, acesta a avut o „confruntare simbolică” și a urmărit meciul din tribune. Neprezentarea lui Putin la acea partidă a fost pusă pe seama problemelor de sănătate.

Putin, care are centura neagră la judo, și-a arătat adesea latura sportivă. Președintele Rusiei s-a lăudat în 2021 că hocheiul pe gheață i-a oferit longevitate și s-a folosit de apariția la Night Hockey League pentru a înlătura zvonurile despre sănătatea lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă faci sport, îți extinzi viața, o faci de o calitate mai bună și un sens mai profund”, a spus Putin, potrivit East2West.

Vladimir Putin, trădat de oligarhi: „Toţi mă susţin!”

Oleg Tinkov, unul dintre oligarhii ruşi care s-au poziţionat împotriva lui Valdimir Putin, a spus că majoritatea miliardarilor din Rusia nu sunt de acord cu războiul din Ucraina. Fostul patron al echipei de ciclism Tinkoff Credit Systems este unul dintre puţinii oligari ruşi care şi-au făcut averea fără a avea un ajutor de la Kremlin.

În primul rând, cred că 100% dintre ei sunt de acord cu mine. Din TOP 20 Forbes am vorbit personal cu 15 dintre ei. Toată lumea mă susţine. Adică, să înţelegeţi, consensul este complet.

Cu siguranţă (n.r. – sunt împotriva războiului) Jumătate din ei caută justificări. Celalaltă jumătate spune: ”ce depinde de noi, ei bine, vom declara, vom pierde această afacere, o vor lua (n.r. apropiaţii lui Putin), dar ce-am realizat cu asta?

Aceasta este alegerea lor, nu pot să-i condamn. Îi condamn, dar nu profund„, a spus Oleg Tinkov pentru sports.ru.

Gest controversat făcut de Vladimir Putin la parada din Piaţa Roşie

Gest controversat făcut de Vladimir Putin de Ziua Victoriei. Preşedintele Rusiei a fost prezent în Piaţa Roşie, de 9 mai, şi a purtat un discurs în care a criticat NATO şi ţările care au ajutat-o pe Ucraina de-a lungul războiului.

Liderul de la Kremlin a depus apoi flori în memoria martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii în cel de-al doilea Război Mondial. „Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa„, a declarat Putin, în faţa celor prezenţi la paradă, potrivit news.ro.

Reclamă

Replica ucrainenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul mare jucător de tenis, Oleksandr Dolgopolov, a reacţionat nervos pe reţelele sociale. A postat imaginile în care Vladimir Putin depune buchetul de flori. Acestea au fost însoţite de un mesaj prin care şi-a manifestat furia.

Eşti bolnav! Bombardezi Kievul şi Odesa, după care depui flori pentru acest aceste oraşe„, a scris Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și