Închide meniul

„Pot să te iubesc ca pe Dumnezeu, dar te îngrop!”. Anamaria Prodan, hotărâtă să se răzbune pe Laurenţiu Reghecampf şi pe amanta Corina Caciuc! Ieşire nervoasă a vedetei

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 13:52

Reclamă
„Pot să te iubesc ca pe Dumnezeu, dar te îngrop!. Anamaria Prodan, hotărâtă să se răzbune pe Laurenţiu Reghecampf şi pe amanta Corina Caciuc! Ieşire nervoasă a vedetei

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a deschis deja două dosare penale. Îl acuză pe soţul ei că a mutat sume importante de bani în conturile tinerei de 29 de ani, dar şi că ar fi făcut publice anumite poze nud cu ea. Mai mult, recunoaşte că este răzbunătoare şi a trecut chiar la ameninţări către toţi cei care o trădează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj de o duritate extremă: „Când deja sari calul cu mine, te îngrop!”

Chiar dacă s-a ferit să îi pronunţe numele lui Laurenţiu Reghecampf, cel mai probabil atacul l-a vizat chiar pe cel cu care se va întâlni, la Tribunal, pe 7 februarie.

Când deja sari calul cu mine, te îngrop! Adică este foarte simplu. Poți să fii oricine și pot să te iubesc ca pe Dumnezeu. În secunda aia știi cum este? Se lasă întunericul„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu.

@codin_maticiuc Mâine seara. Full la mine pe Youtube.Doar pentru cei care apasă „subscribe” de azi!

♬ original sound – Codin Maticiuc

Reclamă

Corina Caciuc a rupt tăcerea, la sfârşitul anului trecut, şi a negat vehement acuzaţiile că ar cheltui banii Anamariei Prodan. Ea susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie.

Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și