Închide meniul

Povestea fraţilor milionari care luptă în Ucraina, împotriva armatei Rusiei. Au împreună 150 de milioane de dolari şi au refuzat o sumă uriaşă pentru a lupta unul împotriva altuia: „I-am promis mamei că nu ne vom bate”

Antena Sport Publicat: 1 martie 2022, 12:31

Reclamă
Povestea fraţilor milionari care luptă în Ucraina, împotriva armatei Rusiei. Au împreună 150 de milioane de dolari şi au refuzat o sumă uriaşă pentru a lupta unul împotriva altuia: „I-am promis mamei că nu ne vom bate

Fraţii Klitschko luptă împotriva armatei Rusiei

Profimedia

Vitali Klitschko a câştigat din box aproximativ 60 de milioane de euro. De asemenea, Vitali este singurul pugilist de la categoria grea care nu a fost făcut niciodată KO. Vitali are un palmares impresionat în meciurile de box profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A câştigat 45 de partide, dintre care 41 prin KO. A fost învins doar de Lennox Lewis şi Chris Byrd în toată cariera sa. În 2012 a devenit campion la categoria grea, versiunea WBC, iar în 2014 a devenit primar al Kiev-ului.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

În 2015, Vladimir Klitschko a refuzat 100 de milioane de euro

În 2015, Vladimir Klitschko a dezvăluit că i s-a oferit suma de 100 de milioane de euro pentru a boxa împotriva fratelui său, Vitali. Atunci, Vladimir a spus că nici pentru un miliard de dolari nu ar fi făcut acest lucru. Vladimir a câştigat din box aproximativ 90 de milioane de euro.

Nici pentru un miliard n-aş face asta. Banii nu sunt totul pe lumea asta. Îmi iubesc fratele şi i-am promis mamei noastre că nu ne vom bate„, spunea Vladimir Klitschko, în 2015, în cadrul emisiunii „The Dan Patrick Show”.

Vitali Klitschko s-a luptat ultima dată în ring în 2012, atunci când şi-a apărat titlul de campion mondial WBC la categoria grea. Opt ani a deţinut centura, perioadă în care a apărat-o de 11 ori. În vârstă de 45 de ani, Vladimir Klitschko este considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor. A deţinut titlurile WBA, IBF şi WBO.

Reclamă

Veste teribilă pentru fraţii Klitschko! Sunt printre cei 23 de ucraineni de pe „lista neagră” a lui Vladimir Putin

Celebrii fraţi Vladimir şi Vitali Klitschko au primit informaţii îngrozitoare. Foştii mari campioni la categoria grea, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun. Vitali Klitschko este chiar primarul capitalei Kiev şi a transmis mai multe mesaje în care a cerut ajutor extern. Alături de el a fost şi Vladimir Klitschko, cel care a anunţat că rămâne pe străzi pentru a se lupta cu invadatorii ruşi.

Cu o carieră uriaşă, fraţii Klitschko au transmis mai multe mesaje pentru conaţionali după ce Rusia a invadat Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Ne adresăm tuturor partenerilor internaționali să vadă această tragedie care se întâmplă, în aceste momente, în Ucraina. Acest război fără sens nu va avea niciun câștigător, vor fi dor pierzători. Nu lăsaţi să continue în Ucraina, nu permiteţi să se întâmple aşa ceva în Europa sau în întreaga lume! Trebuie să stăm uniți. Ajutaţi Ucraina. Vă mulţumesc!„, a transmis Vladimir Klitschko de pe frontul de război.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și