Închide meniul

Rusia a început războiul în Ucraina | Fraţii Klitschko, apel disperat de pe străzile din Kiev: „Nu permiteţi să se întâmple aşa ceva în Europa. E un război fără sens!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 9:31

Rusia a început războiul în Ucraina | Fraţii Klitschko, apel disperat de pe străzile din Kiev: „Nu permiteţi să se întâmple aşa ceva în Europa. E un război fără sens!

Fraţii Klitschko sunt puşi de Vladimir Putin pe "lista neagră"

Captură Twitter

Vladimir Klitschko a anunţat că rămâne pentru a se lupta pentru apărarea oraşului. A fost noapte albă în capitală, acolo unde a fost atac cu rachete, anunţă observatornews.ro. Trupele ruse s-au apropiat la 30 de kilometri şi au fost două explozii în centrul oraşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko: „Acest război fără sens nu va avea niciun câștigător”

Ne adresăm tuturor partenerilor internaționali să vadă această tragedie care se întâmplă, în aceste momente, în Ucraina. Acest război fără sens nu va avea niciun câștigător, vor fi dor pierzători. Nu lăsaţi să continue în Ucraina, nu permiteţi să se întâmple aşa ceva în Europa sau în întreaga lume!

Trebuie să stăm uniți. Ajutaţi Ucraina. Vă mulţumesc!„, a transmis Vladimir Klitschko de pe frontul de război, potrivit dailymail.com.uk.

Vitali Klitschko i-a îndemnat pe cetățenii din Kiev să rămână acasă și să-și pregătească un “bagaj pentru probleme”.

Reclamă
Citește și:

Dragi locuitori din Kiev, Ucraina este atacată de agresor. Cel mai mare dușman este acum panica. Nu ne pierdem rezistența! Cine nu este implicat în munca ce ține de situația de urgență în care se află orașul, să stea acasă.

Pregătiți-vă un ’bagaj pentru probleme’. Cu documente și un minim de lucruri necesare, pentru a ajunge repede, după caz, la adăpost. Continuăm să ne asigurăm cu orașul funcționează. Trebuie să ne ținem bine. Trebuie să ne ridicăm!”, a scris Vitali Klitschko, în mediul online.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul transmis de Mircea Lucescu din Kiev

Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo. Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și