Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la petrecerea de Halloween. Cum s-a afişat într-un club de fiţe din Bucureşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2022, 11:57

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la petrecerea de Halloween. Cum s-a afişat într-un club de fiţe din Bucureşti

Imagini senzaţionale cu presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf la petrecerea de Halloween

Florentina Raiciu, costumaţie spectaculoasă / Instagram

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a atras toate privirile asupra ei la petrecerea de Halloween. Florentina Raicu, femeia despre care ar fi fost într-o relaţie cu antrenorul lui Neftchi Baku, şi-a surprins fanii de pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu peste 85.000 de urmăriori, tânăra care s-ar fi iubit cu „Reghe” înaintea Corinei Caciuc s-a distrat într-un club de fiţe din nordul Capitalei.

Imagini cu presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf la petrecerea de Halloween

Halloween fericit! Fac curat peste tot„, a fost mesajul Florentinei, care s-a costumat în menajeră. În numai câteva ore, postarea a adunat sute de aprecieri.

Florentina Raiciu
Florentina Raiciu a atras toate privirile cu costumaţia de Halloween

În vârstă de 33 de ani, Florentina Raiciu este o fostă asistentă TV. Chiar Anamaria Prodan i-a pronunţat numele când agentul de jucători s-a referit la femeile cu care ar fi înşelat-o Reghecampf.

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta (n.r. Florentina Raiciu). El mai avusese scăpări”, spunea Anamaria Prodan.

Reclamă

Despre Raiciu au existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Capitalei. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel în luna mai.

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali în privinţa Florentinei Raiciu

Chiar dacă presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf nu a fost confirmată, Anamaria Prodan a vorbit despre fosta asistentă TV. Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf

Au apărut noi detalii despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Dacă antrenorul lui Neftchi Baku nu se grăbeşte să îşi încheie căsnicia, vedeta de 49 de ani este disperată să se pronunţe hotărârea şi să rămână singură.

În această săptămână a avut loc o nouă înfăţişare la tribunal, dar „Reghe” a lipsit şi de această dată. Judecătorii nu au avut de ales şi au amânat din nou procesul.

Laurenţiu Reghecampf a fost reprezentat de avocatul său. Anamaria Prodan nu a lipsit din sala de judecată şi a avut o reacţie vehementă după ce a aflat ce decizie s-a luat.

Am fost acolo! Nu s-a întâmplat nimic, s-a amânat pentru luna noiembrie„, a spus Anamaria Prodan, dezamăgită, pentru click.ro.

Recomandări
  • Florentina Raiciu ar fi fost într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf
  • Fosta asistentă TV este de o frumuseţe ieşită din comun

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și