Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf asigură: „Sunt foarte loială!”. Care este secretul frumuseţii ei

Antena Sport Publicat: 28 martie 2023, 17:53

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Florentina Raiciu / Instagram

  • Florentina Raiciu are 33 de ani
  • Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu, a vorbit despre relaţiile ei amoroase şi asigură că este „foarte loială”. Fosta asistentă TV, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre secretul frumuseţii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu a fost arătată cu degetul, în trecut, de Anamaria Prodan. Agentul de jucători a acuzat-o că a avut o relaţie cu „Reghe”. Totul după ce Gigi Becali ar fi avertizat-o că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux din centrul Capitalei.

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf asigură: „Sunt foarte loială!”

Raiciu a refuzat, de fiecare dată, să comenteze zvonurile. Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a vorbit însă despre principalele calităţi pe care le are în viaţa de cuplu.

Reclamă

Merg să fac sport indiferent de starea pe care o am, acolo mă descarc. Calitățile în general trebuie să le vadă cei din jurul meu. Cred eu că sunt foarte loială, dacă mă întrebi, o calitate foarte importantă în relația de cuplu. Îmi place că omul de lângă mine să aibă siguranță și încredere, comunicare.

E foarte greu de găsit asta. Și-mi place să fac haz de necaz în absolut tot ce mi se întâmplă, fie că este bun sau rău, fie că pierd sau câștig. Sunt amuzantă și asta mă ajută și în cele mai grele momente, fie că sunt ale mele sau ale celor apropiați mie„, a declarat Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Raiciu, care a pozat de mai multe ori în reviste pentru adulţi, a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei. A recunosut că alimentaţia şi sportul au ajutat-o să sufere o transformare spectaculoasă.

(Reporter: Arăți senzațional, faci ceva sau e vorba de genetică?) M-ai atins la coarda sensibilă. Până la 25 de ani nu am ținut în viața mea diete, nu prea m-am omorât cu sportul, am și câteva probleme de sănătate și, vreau nu vreau, trebuie să țin cont de asta. Acum câțiva ani am cunoscut un băiat care m-a îndrumat să mănânc corect.

Aveam 27 de ani și habar nu aveam de alimentație, ce e bun sau rău pentru organism. Am slăbit câteva kilograme bune și apoi m-am menținut așa. În prezent fac kick-boxing de 3 ori pe săptămâna și de 3 ori merg la sala de fitness. Mi-am creat o rutină din asta, ca și spălatul pe dinți dimineața. Am început să citesc, să cer informații în jurul meu. Mă străduiesc să am o alimentație echilibrată și să o îmbin cu sportul„, a mai spus fosta asistentă TV.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea Anamaria Prodan, în trecut, despre Florentina Raiciu

Anamaria Prodan i-a rostit de mai multe ori numele Florentinei Raiciu. Era convinsă că Laurenţiu Reghecampf a avut o relaţie conjugală cu fosta asistentă TV. Zvonurile ar fi fost alimentate chiar de patronul FCSB-ului.

Impresarul s-a plâns că au fost cel puțin opt ani în care Reghecampf a avut amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca