Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan revine în forţă! Varianta salvatoare prin care scapă de problemele cu care se confruntă şi Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2022, 12:46

Presupusul amant al Anamariei Prodan revine în forţă! Varianta salvatoare prin care scapă de problemele cu care se confruntă şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Presupusul amant al Anamariei Prodan revine în forţă şi pare să fi trecut peste momentele dificile din viaţa lui. Dan Alexa ajunsese să fie pus într-o situaţia similară cu cea cu care se confruntă Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chirugul” a primit o lovitură neaşteptată în cariera sa şi a ratat promovarea în Liga 2 cu CSM Reşiţa. Nimic nu anunța o astfel de surpriză. După 120 de minute, a fost 1-1 în meciul cu CSC Dumbrăvița și totul s-a decis la lovituri de departajare. Jucătorii lui Alexa au fost învinşi dramatic, iar contractul antrenorului s-a încheiat automat. A rămas fără loc de muncă, dar pentru o scurtă durată.

Presupusul amant al Anamariei Prodan revine în forţă

E o perioadă grea şi pentru Laurenţiu Reghecampf, cel care a plecat de la Universitatea Craiova. Soţul Anamariei Prodan a purtat mai multe discuţii cu Mihai Rotaru şi s-a ajuns la un acord pentru rezilierea înţelegerii. Avea o clauză de 300.000 de euro, dar a acceptat ca în conturi să îi intre numai 180.000 de euro.

Dacă „Reghe” încă nu şi-a găsit echipă, Dan Alexa pare să se fi redresat la timp şi să fi dat lovitura. A fost chemat la FC Braşov şi urmează să îi ia locul lui Călin Moldovan. Potrivit liga2.ro, Alexa a ajuns la un acord cu șefii celor de la FC Brașov și, cel mai probabil, va fi noul antrenor al „stegarilor”. Totul după ce Cristi Pustai a refuzat propunerea echipei de tradiţie din fotbalul românesc.

Cariera lui Dan Alexa intrase, de ceva vreme, pe o pantă descendentă. După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul, „Chirurgul” a încercat să se redreseze în Liga 3. Nu a reușit, dar poate antrena din nou în liga secundă.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Laurenţiu Reghecampf nu a putut trece cu vederea și a lansat un atac fără precedent la adresa soției sale. A dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast.

Dan Alexa a negat vehement toate zvonurile că ar fi fost amantul agentului său. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!”, a fost întrebarea la care a răspuns fără să stea pe gânduri.

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și